Povezane vesti
Katabaza: Moj komplikovani odnos sa serijom 'Crna svadba'
BBC News 24.11.2025
Veliki sam ljubitelj prve sezone serije 'Crna svadba' i nestrpljivo sam čekao drugu, koja se sinoć završila - i moramo da pričamo. K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili… »
Katabaza: Moj komplikovani odnos sa serijom Crna svadba
NIN 24.11.2025
K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili biste da su i mene, poput likova u seriji, zaposele mračne sile. Jer stvarno sam ljubitelj prve sezone. I deluje mi da nisam jedini… »
Južne vesti 24.11.2025
Firefly productions Toni Mihajlovski kao monah Tihon u Crnoj svadbi K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili biste da su i mene, poput likova u seriji, zaposele mračne sile… »
Danas 24.11.2025
K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili biste da su i mene, poput likova u seriji, zaposele mračne sile. Jer stvarno sam ljubitelj prve sezone. I deluje mi da nisam jedini… »
Radio 021 24.11.2025
Veliki sam ljubitelj prve sezone serije Crna svadba i nestrpljivo sam čekao drugu, koja se sinoć završila - i moramo da pričamo. Firefly productions Toni Mihajlovski kao monah Tihon u Crnoj svadbi K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta… »
Vesti dana »
Avion Er Srbije jutros sleteo iz Dubaija, u toku evakuacija Srba iz Izraela preko Egipta
NIN pre 43 minutajoš 30 povezanih
Otac slomljen od emocija grlio sina koji je stigao iz Dubaija: Ovo su prizori koji su rasplakali i najjače.
Telegraf pre 3 minutajoš 25 povezanih
Janis se vratio posle 40 dana, ali džaba! Baksi nisu imali šanse protiv sjajnih Seltiksa!
Kurir pre 48 minutajoš 38 povezanih
(BLOG) Nastavak sukoba na Bliskom istoku, Izrael pokrenuo novi talas napada na Teheran i Bejrut
N1 Info pre 18 minutajoš 20 povezanih
Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima: temperatura do 19 stepeni
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih