Povezane vesti

Katabaza: Moj komplikovani odnos sa serijom 'Crna svadba'

Katabaza: Moj komplikovani odnos sa serijom 'Crna svadba'

BBC News pre 1 dan
Veliki sam ljubitelj prve sezone serije 'Crna svadba' i nestrpljivo sam čekao drugu, koja se sinoć završila - i moramo da pričamo. K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili… »
Katabaza: Moj komplikovani odnos sa serijom Crna svadba

Radio 021 pre 1 dan
Veliki sam ljubitelj prve sezone serije Crna svadba i nestrpljivo sam čekao drugu, koja se sinoć završila - i moramo da pričamo. Firefly productions Toni Mihajlovski kao monah Tihon u Crnoj svadbi K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta… »

Južne vesti pre 1 dan
Firefly productions Toni Mihajlovski kao monah Tihon u Crnoj svadbi K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili biste da su i mene, poput likova u seriji, zaposele mračne sile… »

Danas pre 1 dan
K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili biste da su i mene, poput likova u seriji, zaposele mračne sile. Jer stvarno sam ljubitelj prve sezone. I deluje mi da nisam jedini… »

NIN pre 1 dan
K A T A B A Z A! Kada bih vam rekao koliko sam puta poslednjih godina uskliknuo poznati izraz iz Crne svadbe pomislili biste da su i mene, poput likova u seriji, zaposele mračne sile. Jer stvarno sam ljubitelj prve sezone. I deluje mi da nisam jedini… »

Vesti dana »