Povezane vesti
Đilas u Mionici: Svaki dan me ljudi pitaju kad će ovaj ludak da ode! (video)
Pravda pre 1 dan
Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, posetio je Mionicu u sklopu kampanje za izbore koji se održavaju u ovom mestu, u nedelju, 30. novembra. Trka se trči za 39 odborničkih mesta. Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita “kad… »
Đilas (SSP): Mionica je Srbija u malom
Beta pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je danas da je Mionica "Srbija u malom" i da su u toj opštini uočljivi isti problemi kao i na republičkom nivou. Đilas je tokom obilaska Mionice kazao da je u tom mestu korupcija veliki… »
Đilas: Mionica je „Srbija u malom“ gde se vide svi problemi od korupcije do životnog standarda
Glas Šumadije pre 2 dana
Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita „kad će ovaj ludak da ode“, a dve trećine kažu, „kad će ovo više da se završi“, jer ne mogu da izdrže, a jedan od načina da se privodi kraju jesu izbori u Mionici, rekao je predsednik Stranke slobode… »
Đilas (SSP): Mionica je Srbija u malom
Radio sto plus pre 2 dana
“Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita ‘kad će ovaj ludak da ode’, a dve trećine kažu ‘kad će ovo više da se završi’, jer ne mogu da izdrže, a jedan od načina da se privodi kraju jesu izbori u Mionici”, rekao je Đilas, a prenela njegova… »
Đilas posetio Mionicu, pozvao da se izađe na izbore
Danas pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, tokom posete Mionici, da ta stranka na lokalne izbore, zakazane za 30. novembar, izlazi na listi pod brojem pet i pozvao građane da glasaju na izborima. Đilas je rekao da je prvi na… »
Đilas pozvao građane da glasaju na lokalnim izborima u Mionici
RTS pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je, tokom posete Mionici, da ta stranka na lokalne izbore, zakazane za 30. novembar, izlazi na listi pod brojem pet i pozvao građane da glasaju na izborima. Dragan Đilas je rekao da je prvi… »
„Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita – kad će ovaj ludak da ode, a dve trećine kažu – kad će ovo više da se…
Nova pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je da je Mionica “Srbija u malom” gde se vide svi problemi od korupcije do životnog standarda. On je pozvao građane da izađu na lokalne izbore, koji se u nedelju održavaju u tom mestu, i “daju… »
Dragan Đilas iz Mionice: Izbori su način da se „sve ovo završi“
Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas u Mionici, koju je posetio sa potpredsednicom Marinikom Tepić i proslavljenim košarkašem Mićom Berićem, da su predstojeći lokalni izbori jedan od načina da se aktuelna politička… »
Đilas: Mionica je Srbija u malom
Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je danas da je Mionica "Srbija u malom" i da su u toj opštini uočljivi isti problemi kao i na republičkom nivou. Đilas je tokom obilaska Mionice kazao da je u tom mestu korupcija veliki problem i da… »
Vesti dana »
VIDEO Novi incidenti sa osobama iz "Ćacilenda": Iz NPS tvrde da su napadnute dve poslanice i da im je prećeno
Radio 021 pre 23 minutajoš 39 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 113 povezane
(Mape) STIŽE ARKTIČKI UDAR Hladni front donosi smrzavanje: Sneg i u gradovima, tačno se zna i u kome delu Beograda će padati
Blic pre 58 minutajoš 35 povezanih