Povezane vesti

Đilas u Mionici: Svaki dan me ljudi pitaju kad će ovaj ludak da ode! (video)

Đilas u Mionici: Svaki dan me ljudi pitaju kad će ovaj ludak da ode! (video)

Pravda pre 1 dan
Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, posetio je Mionicu u sklopu kampanje za izbore koji se održavaju u ovom mestu, u nedelju, 30. novembra. Trka se trči za 39 odborničkih mesta. Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita “kad… »
Đilas (SSP): Mionica je Srbija u malom

Beta pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je danas da je Mionica "Srbija u malom" i da su u toj opštini uočljivi isti problemi kao i na republičkom nivou. Đilas je tokom obilaska Mionice kazao da je u tom mestu korupcija veliki… »
Đilas: Mionica je „Srbija u malom“ gde se vide svi problemi od korupcije do životnog standarda

Đilas: Mionica je „Srbija u malom“ gde se vide svi problemi od korupcije do životnog standarda

Glas Šumadije pre 2 dana
Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita „kad će ovaj ludak da ode“, a dve trećine kažu, „kad će ovo više da se završi“, jer ne mogu da izdrže, a jedan od načina da se privodi kraju jesu izbori u Mionici, rekao je predsednik Stranke slobode… »

Radio sto plus pre 2 dana
“Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita ‘kad će ovaj ludak da ode’, a dve trećine kažu ‘kad će ovo više da se završi’, jer ne mogu da izdrže, a jedan od načina da se privodi kraju jesu izbori u Mionici”, rekao je Đilas, a prenela njegova… »
Đilas posetio Mionicu, pozvao da se izađe na izbore

Đilas posetio Mionicu, pozvao da se izađe na izbore

Danas pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, tokom posete Mionici, da ta stranka na lokalne izbore, zakazane za 30. novembar, izlazi na listi pod brojem pet i pozvao građane da glasaju na izborima. Đilas je rekao da je prvi na… »
Đilas pozvao građane da glasaju na lokalnim izborima u Mionici

Đilas pozvao građane da glasaju na lokalnim izborima u Mionici

RTS pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je, tokom posete Mionici, da ta stranka na lokalne izbore, zakazane za 30. novembar, izlazi na listi pod brojem pet i pozvao građane da glasaju na izborima. Dragan Đilas je rekao da je prvi… »
„Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita – kad će ovaj ludak da ode, a dve trećine kažu – kad će ovo više da se…

„Svaki dan me ljudi zaustavljaju na ulici, trećina pita – kad će ovaj ludak da ode, a dve trećine kažu – kad će ovo više da se…

Nova pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je da je Mionica “Srbija u malom” gde se vide svi problemi od korupcije do životnog standarda. On je pozvao građane da izađu na lokalne izbore, koji se u nedelju održavaju u tom mestu, i “daju… »
Dragan Đilas iz Mionice: Izbori su način da se „sve ovo završi“

Dragan Đilas iz Mionice: Izbori su način da se „sve ovo završi“

Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas u Mionici, koju je posetio sa potpredsednicom Marinikom Tepić i proslavljenim košarkašem Mićom Berićem, da su predstojeći lokalni izbori jedan od načina da se aktuelna politička… »
Đilas: Mionica je Srbija u malom

Đilas: Mionica je Srbija u malom

Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je danas da je Mionica "Srbija u malom" i da su u toj opštini uočljivi isti problemi kao i na republičkom nivou. Đilas je tokom obilaska Mionice kazao da je u tom mestu korupcija veliki problem i da… »

Vesti dana »