Povezane vesti

Čuveni bokser umro nakon borbe sa rakom, njegov brat takođe preminuo: Mami i tati sam rekao da ne želim da budem sledeći...

Čuveni bokser umro nakon borbe sa rakom, njegov brat takođe preminuo: Mami i tati sam rekao da ne želim da budem sledeći...

Kurir 24.11.2025
Američki bokser jermenskog porekla je preminuo nakon dvogodišnje borbe sa rakom kože, a informaciju o smrti je saopštila njegova porodica. - Danas su nam srca slomljena. Izgubili smo neverovatnog čoveka, voljenog supruga, posvećenog oca, blagodušnu osobu… »
Umro bivši olimpijac (39), tri puta se borio za svetsku titulu

Umro bivši olimpijac (39), tri puta se borio za svetsku titulu

Nova pre 31 dana
Bivši američki bokser, Vanes Norikovič Martirosjan, preminuo je u nedelju u 39 godini nakon što se dve godine borio sa rakom kože. Bio je olimpijac 2004. godine u Atini, u kategoriji velter (69 kg). Tri pua se borio za svetsku titulu, uključujući i svoj… »
Čuveni bokser umro od raka, njegov brat takođe preminuo: "Mami i tati sam rekao da ne želim da budem sledeći"

Čuveni bokser umro od raka, njegov brat takođe preminuo: "Mami i tati sam rekao da ne želim da budem sledeći"

Telegraf pre 31 dana
Američki bokser Vanes Martirosjan preminuo je u 39. godini, saopštila je njegova porodica, nakon dvogodišnje borbe sa rakom kože. Martirosjan je rođen u Jermeniji, ali se sa porodicom preselio u Glendejl u Kaliforniji, kada je imao četiri godine… »

Vesti dana »