Povezane vesti
Čuveni bokser umro nakon borbe sa rakom, njegov brat takođe preminuo: Mami i tati sam rekao da ne želim da budem sledeći...
Kurir pre 3 dana
Američki bokser jermenskog porekla je preminuo nakon dvogodišnje borbe sa rakom kože, a informaciju o smrti je saopštila njegova porodica. - Danas su nam srca slomljena. Izgubili smo neverovatnog čoveka, voljenog supruga, posvećenog oca, blagodušnu osobu… »
Umro bivši olimpijac (39), tri puta se borio za svetsku titulu
Nova pre 2 dana
Bivši američki bokser, Vanes Norikovič Martirosjan, preminuo je u nedelju u 39 godini nakon što se dve godine borio sa rakom kože. Bio je olimpijac 2004. godine u Atini, u kategoriji velter (69 kg). Tri pua se borio za svetsku titulu, uključujući i svoj… »
Čuveni bokser umro od raka, njegov brat takođe preminuo: "Mami i tati sam rekao da ne želim da budem sledeći"
Telegraf pre 2 dana
Američki bokser Vanes Martirosjan preminuo je u 39. godini, saopštila je njegova porodica, nakon dvogodišnje borbe sa rakom kože. Martirosjan je rođen u Jermeniji, ali se sa porodicom preselio u Glendejl u Kaliforniji, kada je imao četiri godine… »
Vesti dana »
Napadač pucao sam: Nema drugih osumnjičenih za napad na Nacionalnu gardu ispred Bele kuće (video)
Kurir pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. novembar: Danas oblačno i hladnije s kišom i snegom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Sijarto: Saradnja naše dve zemlje na polju energetike je strateške prirode
Danas pre 5 satijoš 1 povezana