Povezane vesti
Makedonski premijer negirao da je umešan u privođenje Ace Lukasa
Nova 24.11.2025
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski odbacio je danas optužbe o umešanosti u privođenje srpskog folk pevača Ace Lukasa u Kavadarcima. „Nisam ni znao da se to dogodilo, da budem iskren. Javili su se ljudi i kabineta su me zvali da me informišu… »
Premijer Severne Makedonije odbacio optužbe o umešanosti u privođenje Ace Lukasa
Novi magazin 24.11.2025
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski odbacio je danas optužbe o umešanosti u privođenje srpskog folk pevača Ace Lukasa u Kavadarcima. "Nisam ni znao da se to dogodilo, da budem iskren. Javili su se ljudi i kabineta su me zvali da me informišu… »
Makedonski premijer negirao da je umešan u privođenje Ace Lukasa
N1 Info 24.11.2025
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski odbacio je danas optužbe o umešanosti u privođenje srpskog folk pevača Ace Lukasa u Kavadarcima. "Nisam ni znao da se to dogodilo, da budem iskren. Javili su se ljudi i kabineta su me zvali da me informišu… »
Oglasio se premijer Severne Makedonije u vezi sa privođenjem Ace Lukasa! Zakoni su jasni, svi moraju da ih poštuju!
Kurir 24.11.2025
Premijer Makedonije Hristijan Mickoski oglasio se o incidentu koji se dogodio proteklog vikenda kada je prekinut natup Ace Lukasa u Severnoj Makedoniji. Funkcioner je na konferenciji za novinare istakao da je o ovom događaju obavešten tek nakon… »
Premijer Severne Makedonije o Lukasovom hapšenju: "Pažljivo ćemo pratiti ponašanje, zakoni su jasni"
Blic 24.11.2025
Gradonačelnik Kavadaraca, Mitko Jančev rekao je da neće dozvoliti scenario iz Kočana Zahtev za postavljanje opreme za događaj je odbijen iz bezbednosnih razloga Folker Aca Lukas za vikend je uhapšen tokom nastupa u jednom klubu u Severnoj Makedoniji… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 25 minutajoš 40 povezanih
(Foto) "Krenuli su da je bude, tada je sve počelo" Oglasila se majka devojčice (4) iz Čačka koja je umrla nakon operacije krajnika: "Došlo je do krvarenja..."
Blic pre 35 minutajoš 24 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih
Stiglo oko 2 i po miliona prijava za upis bespravnih objekata: Kada će početi upis u katastar nepokretnosti?
RTS pre 2 satajoš 81 povezana