Povezane vesti
Makedonski premijer negirao da je umešan u privođenje Ace Lukasa
Nova pre 2 dana
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski odbacio je danas optužbe o umešanosti u privođenje srpskog folk pevača Ace Lukasa u Kavadarcima. „Nisam ni znao da se to dogodilo, da budem iskren. Javili su se ljudi i kabineta su me zvali da me informišu… »
Premijer Severne Makedonije odbacio optužbe o umešanosti u privođenje Ace Lukasa
Novi magazin pre 2 dana
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski odbacio je danas optužbe o umešanosti u privođenje srpskog folk pevača Ace Lukasa u Kavadarcima. "Nisam ni znao da se to dogodilo, da budem iskren. Javili su se ljudi i kabineta su me zvali da me informišu… »
Makedonski premijer negirao da je umešan u privođenje Ace Lukasa
N1 Info pre 2 dana
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski odbacio je danas optužbe o umešanosti u privođenje srpskog folk pevača Ace Lukasa u Kavadarcima. "Nisam ni znao da se to dogodilo, da budem iskren. Javili su se ljudi i kabineta su me zvali da me informišu… »
Premijer Severne Makedonije o Lukasovom hapšenju: "Pažljivo ćemo pratiti ponašanje, zakoni su jasni"
Blic pre 3 dana
Gradonačelnik Kavadaraca, Mitko Jančev rekao je da neće dozvoliti scenario iz Kočana Zahtev za postavljanje opreme za događaj je odbijen iz bezbednosnih razloga Folker Aca Lukas za vikend je uhapšen tokom nastupa u jednom klubu u Severnoj Makedoniji… »
Oglasio se premijer Severne Makedonije u vezi sa privođenjem Ace Lukasa! Zakoni su jasni, svi moraju da ih poštuju!
Kurir pre 3 dana
Premijer Makedonije Hristijan Mickoski oglasio se o incidentu koji se dogodio proteklog vikenda kada je prekinut natup Ace Lukasa u Severnoj Makedoniji. Funkcioner je na konferenciji za novinare istakao da je o ovom događaju obavešten tek nakon… »
Vesti dana »
Vučić: Najkasnije do sredine aprila će se vozom od Novog Sada do Budimpešte stizati za dva sata
Nova pre 1 satjoš 62 povezane
Da li je država odvojila dovoljno ili previše novca za udeo Gazproma u NIS-u?
Nova ekonomija pre 1 satjoš 28 povezanih
Putin prvi put progovorio o Lavrovu: Evo šta kaže o glasinama da je šef diplomatije skrajnut, pomenuo i Evropu: "Nećemo napasti"
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
"Mađarska povećava isporuke nafte Srbiji" Oglasio se Sijarto o NIS-u: "To je pitanje vlasnika"
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Let Željka Obradovića za Beograd najpraćeniji na svetu: Hiljade čekaju da se vrati, spreman je i doček
Mondo pre 19 minutajoš 71 povezana