Povezane vesti

Paunović o Simeoneu: "Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima"

Paunović o Simeoneu: "Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima"

B92 24.11.2025
Veljko Paunović govorio je u Španiji o svom nekadašnjem saigraču Dijegu Čolu Simeoneu. Dok se čeka potpis ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije, Paunović će sigurno obavljati posao stručnog komentatora za španski ogranak platforme Dazon. Tim povodom je… »
Veljko Paunović priznao: Evo ko mu je uzor!

Veljko Paunović priznao: Evo ko mu je uzor!

Hot sport 24.11.2025
Čak i oni na vrhunskom nivou imaju svoje uzore! Selektor fudbalske reprezentacije Srbije – Veljko Paunović je u intervjuu koji je dao španskim kolegama, otkrio ko mu je uzor. Kako i sam priznaje, ugleda se na ono što Čolo Simeone radi sa Atletikom… »
Paunović otkrio ko mu je uzor: Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima... samo mu ovo nedostaje

Paunović otkrio ko mu je uzor: Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima... samo mu ovo nedostaje

Dnevnik 24.11.2025
Novi selektor fudbalera Srbije Veljko Paunović ima novu funkciju do sledećeg okupljanja „orlova“. Radiće kao stručni konsultant za španski ogranak platforme DAZN, a za Radio Marka govorio je pred susret njegovih bivših timova u 14. kolu Primere –… »
Ko je trenerski uzor Veljku Paunoviću?

Ko je trenerski uzor Veljku Paunoviću?

Sputnik 24.11.2025
Selektor Srbije Veljko Paunović govorio je za španske medije i istakao je da mu je jedan od trenerskih uzora šef stručnog štaba Atletiko Madrida Argentinac Čolo Simeone. Paunović i Simeone bili su saigrači u dva navrata u Atletiku i odigrali zajedno 36… »
Paunović otkrio ko mu je uzor: Veliki vođa, veliki trener…

Paunović otkrio ko mu je uzor: Veliki vođa, veliki trener…

Sport klub 24.11.2025
Selektor reprezentacije Srbije govorio je biranim rečima o Dijegu Simeoneu, nekadašnjem saigraču i dugogodišnjem treneru madridskog Atletika. Do narednog okupljanja „orlova“, svetski šampion sa Novog Zelanda radiće kao stručni konsultant za španski… »
"Veliki vođa! On je za mene uzor!" Veljko Paunović se oglasio i sipao hvalospeve na račun jednog čoveka!

"Veliki vođa! On je za mene uzor!" Veljko Paunović se oglasio i sipao hvalospeve na račun jednog čoveka!

Kurir 24.11.2025
Svi sa nestrpljenjem čekamo potvrdu Fudbalskog saveza Srbije o nastavku saradnje sa Veljkom Paunovićem na poziciji selektora reprezentacije. Paunović je vodio "orlove" na dva meča, u porazu od Engleske (2:0) i pobedi protiv Letonije (2:1) i očekuje se da… »
"Čolo je moj uzor", hoće li Srbija izgledati kao Simeoneov Atletiko?

"Čolo je moj uzor", hoće li Srbija izgledati kao Simeoneov Atletiko?

Sportske.net 24.11.2025
Selektor Srbije Veljko Paunović izjavio je da mu je Dijego Simeone trenerski uzor, govoreći za španski "Radio Marka” uoči duela njegovih bivših klubova Atletiko Madrida i Ovijeda u 14. kolu Primere. Paunović je početkom meseca preuzeo nacionalni tim… »
Veljko Paunović: "On mi je uzor, veliki vođa..."

Veljko Paunović: "On mi je uzor, veliki vođa..."

Telegraf 24.11.2025
Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo, pošto je grupu u kvalifikacijama završila na trećem mestu, iza Engleske i Albanije. Pozitivna stvar je promena na mestu selektora i sveža krv koju je Veljko Paunović uneo… »

Vesti dana »