Povezane vesti

Paunović o Simeoneu: "Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima"

Paunović o Simeoneu: "Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima"

B92 pre 3 dana
Veljko Paunović govorio je u Španiji o svom nekadašnjem saigraču Dijegu Čolu Simeoneu. Dok se čeka potpis ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije, Paunović će sigurno obavljati posao stručnog komentatora za španski ogranak platforme Dazon. Tim povodom je… »
Veljko Paunović priznao: Evo ko mu je uzor!

Veljko Paunović priznao: Evo ko mu je uzor!

Hot sport pre 3 dana
Čak i oni na vrhunskom nivou imaju svoje uzore! Selektor fudbalske reprezentacije Srbije – Veljko Paunović je u intervjuu koji je dao španskim kolegama, otkrio ko mu je uzor. Kako i sam priznaje, ugleda se na ono što Čolo Simeone radi sa Atletikom… »
Ko je trenerski uzor Veljku Paunoviću?

Ko je trenerski uzor Veljku Paunoviću?

Sputnik pre 3 dana
Selektor Srbije Veljko Paunović govorio je za španske medije i istakao je da mu je jedan od trenerskih uzora šef stručnog štaba Atletiko Madrida Argentinac Čolo Simeone. Paunović i Simeone bili su saigrači u dva navrata u Atletiku i odigrali zajedno 36… »
Paunović otkrio ko mu je uzor: Veliki vođa, veliki trener…

Paunović otkrio ko mu je uzor: Veliki vođa, veliki trener…

Sport klub pre 3 dana
Selektor reprezentacije Srbije govorio je biranim rečima o Dijegu Simeoneu, nekadašnjem saigraču i dugogodišnjem treneru madridskog Atletika. Do narednog okupljanja „orlova“, svetski šampion sa Novog Zelanda radiće kao stručni konsultant za španski… »
Paunović otkrio ko mu je uzor: Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima... samo mu ovo nedostaje

Paunović otkrio ko mu je uzor: Ne želim da oduzmem nešto drugim trenerima... samo mu ovo nedostaje

Dnevnik pre 3 dana
Novi selektor fudbalera Srbije Veljko Paunović ima novu funkciju do sledećeg okupljanja „orlova“. Radiće kao stručni konsultant za španski ogranak platforme DAZN, a za Radio Marka govorio je pred susret njegovih bivših timova u 14. kolu Primere –… »
"Veliki vođa! On je za mene uzor!" Veljko Paunović se oglasio i sipao hvalospeve na račun jednog čoveka!

"Veliki vođa! On je za mene uzor!" Veljko Paunović se oglasio i sipao hvalospeve na račun jednog čoveka!

Kurir pre 3 dana
Svi sa nestrpljenjem čekamo potvrdu Fudbalskog saveza Srbije o nastavku saradnje sa Veljkom Paunovićem na poziciji selektora reprezentacije. Paunović je vodio "orlove" na dva meča, u porazu od Engleske (2:0) i pobedi protiv Letonije (2:1) i očekuje se da… »
"Čolo je moj uzor", hoće li Srbija izgledati kao Simeoneov Atletiko?

"Čolo je moj uzor", hoće li Srbija izgledati kao Simeoneov Atletiko?

Sportske.net pre 3 dana
Selektor Srbije Veljko Paunović izjavio je da mu je Dijego Simeone trenerski uzor, govoreći za španski "Radio Marka” uoči duela njegovih bivših klubova Atletiko Madrida i Ovijeda u 14. kolu Primere. Paunović je početkom meseca preuzeo nacionalni tim… »
Veljko Paunović: "On mi je uzor, veliki vođa..."

Veljko Paunović: "On mi je uzor, veliki vođa..."

Telegraf pre 3 dana
Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo, pošto je grupu u kvalifikacijama završila na trećem mestu, iza Engleske i Albanije. Pozitivna stvar je promena na mestu selektora i sveža krv koju je Veljko Paunović uneo… »

Vesti dana »