Povezane vesti
„Bila je moj saradnik, oslonac i prijatelj“: Lepa Brena se oprostila od Ljiljane Jorgovanović
Nova pre 3 dana
Pevačica je godinama sarađivala sa Ljiljanom Jorgovanović, koja joj je napisala velike hitove poput "Uđi slobodno" i "Pazi kome zavidiš", te joj je vest o njenoj smrti teško pala. Novinar i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini… »
Ona sada leti slobodno: Jelena Karleuša se oglasila nakon smrti Ljilje Jorgovanović - Bilo mi je čudno što ne završava tekst…
Večernje novosti pre 3 dana
TEKSTOPISAC Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini života nakon borbe s teškom bolešću. Foto: Miloš Miletić Pevači koji su sarađivali sa Ljiljom duboko su potrešeni i tužni zbog preranog odlaska legendarnog tekstopisca, a sada se i Jelena… »
"Ljutila sam se na nju" Jelena Karleuša otkrila potresne detalje o poslednjem susretu sa Ljiljanom Jorgovanović: "Bilo mi je…
Alo pre 3 dana
Tužna vest o njenom prerano izgubljenom životu rastužila je mnoge. Čuveni srpski tekstopisac i novinarka Ljiljana Jorgovanović preminula je u 66. godini, nakon borbe sa teškom bolešću. Napisala je neke od najlepših pesama na estradi, a njena dela ostaće… »
"Ljutila sam se na nju" Karleuša o smrti Ljilje Jorgovanović - Videle smo se pre 2 meseca, bilo mi je čudno...
Telegraf pre 3 dana
Čuveni srpski tekstopisac i novinarka, Ljiljana Jorgovanović, preminula je u 66. godini, nakon borbe sa opakom bolešću. Ljiljana Jorgovanović napisala je neke od najlepših pesama na estradi, a njena dela ostaće da žive večno. Tužna vest o njenom ranom… »
"Ona sada leti slobodno" Jelena Karleuša se oglasila nakon smrti Ljilje Jorgovanović: Bilo mi je čudno što ne završava tekst…
Kurir pre 3 dana
Ljiljana Jorgovanović preminula je juče u 66. godini života nakon borbe s teškom bolešću. Pevači koji su sarađivali sa Ljiljom duboko su potrešeni i tužni zbog preranog odlaska legendarnog tekstopisca, a sada se i Jelena Karleuša oglasila za Kurir, koja… »
Vesti dana »
(Video) NATO zemlja spremna za rat sa Rusijom?! Isplivao tajni plan: Počinje totalna mobilizacija, 800.000 vojnika kreće na front, auto-putevi se pretvaraju u piste za vojne avione
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Željko Obradović sleteo u Beograd, jedva prošao kroz masu navijača Partizana
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Amandman od 1,4 milijarde evra: Da li je država počela da prikuplja novac za otkup NIS-a?
Danas pre 10 satijoš 1 povezana