Povezane vesti

(Foto/video) Prošao na crveno svetlo, pa se zakucao u vatrogasno vozilo Teška nesreća na Novom Beogradu: Stvaraju se gužve

(Foto/video) Prošao na crveno svetlo, pa se zakucao u vatrogasno vozilo Teška nesreća na Novom Beogradu: Stvaraju se gužve

Blic pre 4 dana
Incident se desio kada je vozač automobila prošao na crveno svetlo i udario u vatrogasno vozilo Stanje učesnika nesreće trenutno nije poznato Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u poslepodnevnim satima u ulici Omladinskih brigada na Novom… »
Užas na Novom Beogradu vozač prošao na crveno i zakucao se u vatrogasno vozilo

Užas na Novom Beogradu vozač prošao na crveno i zakucao se u vatrogasno vozilo

Alo pre 4 dana
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u poslepodnevnim satima u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu. Do sudara je došlo oko 17 časova, kada je vozač automobila prošao na crveno svetlo i udario u vatrogasno vozilo. Stanje učesnika trenutno… »
Teška nesreća na Novom Beogradu: Sve vrvi od policije

Teška nesreća na Novom Beogradu: Sve vrvi od policije

Telegraf pre 4 dana
Danas u popodnevnim časovima je došlo do teškog udesa u ulici Omladinskih brigada na raskrsnici sa ulicom Đorđa Stanojevića, kod Airport City-ja na Novom Beogradu, kada se automobil zakucao u vatrogasno vozilo. Prema navodima sa društvenih mreža, vozač… »
Strašan lančani sudar u Sjenici: Pričinjena velika materijalna šteta u sudaru više vozila

Strašan lančani sudar u Sjenici: Pričinjena velika materijalna šteta u sudaru više vozila

Mondo pre 3 dana
Teška saobraćajna nesreća, u kojoj je učestvovalo više vozila, dogodila se večeras u Sjenici, saznaje "Informer". Još uvek nije poznat razlog sudara. Policija je na licu mesta, uviđaj je u toku. Još uvek nije poznato da li ima poverđenih. "Mislim da su… »
Lančani sudar kod Sevojna, policija na licu mesta: "Vozila su prilično oštećena, velika je gužva"

Lančani sudar kod Sevojna, policija na licu mesta: "Vozila su prilično oštećena, velika je gužva"

Kurir pre 3 dana
Na magistralnom putu kroz Sevojna večeras je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo više vozila. Do udesa je došlo iz još neutvrđenih razloga, a kako se saznaje, na licu mesta je policija i uviđaj je u toku. - Mislim da su tri vozila… »
Prošao kroz crveno i zakucao se u vatrogasno vozilo! Teška saobraćajka na Novom Beogradu

Prošao kroz crveno i zakucao se u vatrogasno vozilo! Teška saobraćajka na Novom Beogradu

Dnevnik pre 3 dana
Danas u popodnevnim časovima je došlo do teškog udesa u ulici Omladinskih brigada na raskrsnici sa ulicom Đorđa Stanojevića, kod Erport sitija na Novom Beogradu, kada se automobil zakucao u vatrogasno vozilo. Prema navodima Instagram stranice Moj… »
Prošao kroz crveno pa udario u vatrogasno vozilo: Užas na Novom Beogradu, saobraćaj usporen (foto)

Prošao kroz crveno pa udario u vatrogasno vozilo: Užas na Novom Beogradu, saobraćaj usporen (foto)

Mondo pre 3 dana
Danas je došlo do sudara na raskrsnici ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića, u blizini Airport City-ja na Novom Beogradu. Prema prvim informacijama, vozač putničkog automobila prošao je kroz crveno svetlo i udario u vatrogasno vozilo, prenosi… »
Teška saobraćajka na Novom Beogradu: Policija na mestu nesreće, formira se gužva na ovoj deonici

Teška saobraćajka na Novom Beogradu: Policija na mestu nesreće, formira se gužva na ovoj deonici

Kurir pre 3 dana
Danas u popodnevnim časovima je došlo do teškog udesa u ulici Omladinskih brigada na raskrsnici sa ulicom Đorđa Stanojevića, kod Airport City-ja na Novom Beogradu, kada se automobil zakucao u vatrogasno vozilo. Prema nezvaničnim informacijama, vozač… »

Vesti dana »