Povezane vesti

"Uhapšen sam zbog privatnog rata sekretara vaše vlade": Lukas udario na vlast, izneo strašne stvari

"Uhapšen sam zbog privatnog rata sekretara vaše vlade": Lukas udario na vlast, izneo strašne stvari

Mondo pre 2 dana
Drama oko hapšenja Ace Lukasa u Kavadarcima iz dana u dan dobija novi epilog. Pre dve večeri pevač je priveden u jednom lokalu u Severnoj Makedoniji, a tamošnja policija saopštila je da je zatekla više nepravilnosti i kršenja propisa. Sada se ponovo… »
"Uhapšen sam ono veče na pravdi boga" Aca Lukas šokirao poslednjim oglašavanjem: Zatvorili su me zbog privatnog rata! Pevač…

"Uhapšen sam ono veče na pravdi boga" Aca Lukas šokirao poslednjim oglašavanjem: Zatvorili su me zbog privatnog rata! Pevač…

Kurir pre 2 dana
Drama oko hapšenja Ace Lukasa u Kavadarcima dobija svoje nastavke iz dana udan! Pre samo dve večeri pevač je priveden u jednom lokalu u Severnoj Makedoniji, a tamošnja policija saopštila je da je zatekla niz nepravilnosti i kršenja propisa. Vest je bila… »
Oglasio se vlasnik lokala u kojem je Lukas nastupao! Isplivali novi detalji o burnoj noći: Otkrio da lii je folker imao vizu...…

Oglasio se vlasnik lokala u kojem je Lukas nastupao! Isplivali novi detalji o burnoj noći: Otkrio da lii je folker imao vizu...…

Kurir pre 2 dana
Drama oko hapšenja Ace Lukasa u Kavadarcima ne jenjava! Pre samo dve večeri pevač je priveden u jednom lokalu u Severnoj Makedoniji, a tamošnja policija saopštila je da je zatekla niz nepravilnosti i kršenja propisa. Vest je odjeknula regionom, a svi su… »
Oglasio se vlasnik lokala u kome je Aca Lukas uhapšen: „Bezbednosni uslovi su bili u potpunosti ispoštovani“

Oglasio se vlasnik lokala u kome je Aca Lukas uhapšen: „Bezbednosni uslovi su bili u potpunosti ispoštovani“

Nova pre 2 dana
Naš poznati folker je prošlog vikenda priveden u Severnoj Makedoniji tokom nastupa u Kavadarcima, a sada se oglasio i vlasnik lokala. U medijima su se pojavile informacije da je nastup prekinut zbog kršenja zakona, a sada su se oglasili vlasnici koji su… »
Oglasio se vlasnik lokala u kojem je uhapšen Aca Lukas: Otkrio šta se dešavalo nakon što je policija odvela pevača

Oglasio se vlasnik lokala u kojem je uhapšen Aca Lukas: Otkrio šta se dešavalo nakon što je policija odvela pevača

Mondo pre 2 dana
Pevač Aca Lukas je pre dve večeri pevač priveden u jednom lokalu u Severnoj Makedoniji, a tamošnja policija saopštila je da je zatekla niz nepravilnosti i kršenja propisa. Vest je odjeknula regionom, a svi su danima prenosili različite verzije događaja… »
Oglasio se vlasnik lokala u kojem je Lukas nastupao: Otkrio da li je folker imao vizu - isplivali novi detalji

Oglasio se vlasnik lokala u kojem je Lukas nastupao: Otkrio da li je folker imao vizu - isplivali novi detalji

Večernje novosti pre 2 dana
DRAMA oko hapšenja Ace Lukasa u Kavadarcima ne jenjava! Pre samo dve večeri pevač je priveden u jednom lokalu u Severnoj Makedoniji, a tamošnja policija saopštila je da je zatekla niz nepravilnosti i kršenja propisa. Vest je odjeknula regionom, a svi su… »

Vesti dana »