Povezane vesti
Velika protivteroristička akcija na severu Albanije: Policija opkolila kuću, čuju se povici "Alahu Akbar"!
Telegraf 24.11.2025
U selo Orošu, u opštini Mirdita na severu Albanije, u toku je velika protivteroristička akcija albanske policije i specijalnih snaga, javljaju lokalni mediji. Kako navodi Top Channel, jedna kuća u tom selu od jutarnjih sati je opkoljena. Na terenu je… »
Okončana antiteroristička akcija u Albaniji: Dva muškarca se predala, umešali se braća i sestre
Mondo 24.11.2025
Posle oko 15 sati tokom kojih su bili opkoljeni specijalnim policijskim jedinicama RENEA i brojnim drugim policijskim snagama, predali su se Julijan Čumraku i Arben Uka. Albanski Top Channel izveštava da su se, nakon što su se umešali braća i sestre… »
Okončana antiteroristička akcija u Albaniji: Osumnjičeni se predali nakon pritiska rodbine, jedan je povređen
Telegraf 24.11.2025
Posle oko 15 sati tokom kojih su bili opkoljeni specijalnim policijskim jedinicama RENEA i brojnim drugim policijskim snagama, predali su se Julijan Čumraku i Arben Uka. Albanski Top Channel izveštava da su se, nakon što su se umešali braća i sestre… »
Velika protivteroristička akcija na severu Albanije
Vesti online 24.11.2025
U selo Orošu, u opštini Mirdita na severu Albanije, u toku je velika protivteroristička akcija albanske policije i specijalnih snaga, javljaju lokalni mediji. Kako navodi Top Channel, jedna kuća u tom selu od jutarnjih sati je opkoljena. Na terenu je… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 1 satjoš 9 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 3 satajoš 3 povezane