Povezane vesti
Kako da prepoznate da li je vaš novi omiljeni izvođač stvaran
BBC News 24.11.2025
Dok muzika stvorena uz pomoć veštačke inteligencije preplavljuje striming platforme, množe se pitanja da li se slušaocima duguje veća transparentnost. Pojavila se nova pesma koja vam, da parafraziramo poznate reči Kajli Minog, jednostavno ne izlazi iz… »
Južne vesti 24.11.2025
Getty Images Pojavila se nova pesma koja vam, da parafraziramo poznate reči Kajli Minog, jednostavno ne izlazi iz glave. Ali šta ako ju je napravio robot, ili je i sam izvođač proizvod veštačke inteligencije? Da li platforme za slušanje muzike imaju… »
Radio 021 24.11.2025
Dok muzika stvorena uz pomoć veštačke inteligencije preplavljuje striming platforme, množe se pitanja da li se slušaocima duguje veća transparentnost. Getty Images Pojavila se nova pesma koja vam, da parafraziramo poznate reči Kajli Minog, jednostavno ne… »
NIN 24.11.2025
Pojavila se nova pesma koja vam, da parafraziramo poznate reči Kajli Minog, jednostavno ne izlazi iz glave. Ali šta ako ju je napravio robot, ili je i sam izvođač proizvod veštačke inteligencije? Da li platforme za slušanje muzike imaju obavezu da… »
Vesti dana »
Preminuo Mark Brnović, kojeg je Tramp nominovao za ambasadora u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 9 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana