Povezane vesti
„Ja sam na zalasku karijere“: Mile Kitić otvoreno o penziji i ćerki Eleni
Nova 24.11.2025
Popularni folker nedavno je održao veliki koncert u Areni Zagreb, a sada je progovorio o daljim planovima. Mile Kitić nedavno je do poslednjeg mesta napunio Arenu Zagreb, te se posle dužeg vremena odlučio za neke veliki projekat. „Nisam radio velike… »
"Ja sam pred kraj karijere" Mile Kitić nakon što je održao prvi veliki solistički koncert: "Bio sam nesiguran u sebe", pomenuo…
Blic 24.11.2025
Mile je nakon prvog koncerta u karijeri poželeo da napravi regionalnu turneju Izjavio je da je na izmaku karijere i da je neverovatno srećan zbog ovog nastupa Nakon pet decenija duge karijere pevač Mile Kitić održao je prvi samostalni koncert u… »
Vesti dana »
Đoković u svom 15. polufinalu Vimbldona: Iskontrolisao sam nerve, ovo su momenti zbog kojih i dalje igram
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 30 povezanih
SAD ponovo bombardovao Iran, Teheran uzvratio napadima na američke baze u Zalivu
Serbian News Media pre 44 minutajoš 21 povezana
uživo kriza na bliskom istoku: Izraelski ratni avioni pokrenuli tri talasa noćnih vazdušnih napada na južni Liban
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Nezapamćena ludnica na Vimbldonu: Udarali se u glavu, vrištali iz sveg glasa, a onda ih je Novak raspametio jednim gestom VIDEO
Nova pre 49 minutajoš 50 povezanih
Potop u jednom, vedo u drugom delu Srbije: Evo ko je sledeći na udaru padavina, stiže i jak vetar
Telegraf pre 29 minutajoš 19 povezanih