Povezane vesti

"Najviše mi se sviđa što selektor..." Danilo Anđušić otkriva kakav je novi strateg košarkaške reprezentacije Srbije

"Najviše mi se sviđa što selektor..." Danilo Anđušić otkriva kakav je novi strateg košarkaške reprezentacije Srbije

Večernje novosti pre 2 dana
Košarkaš reprezentacije Srbije Danilo Anđušić rekao je da su svi u timu jako srećni i motivisani da krenu u novu avanturu sa novim selektorom Dušanom Alimpijevićem. FOTO: KSS Anđušić je dodao da mu se najviše sviđa to koliko je Alimpijević ekstremno… »
Treninzi pucaju od energije Anđušić: Jako smo srećni i motivisani da krenemo u novu avanturu sa novim selektorom

Treninzi pucaju od energije Anđušić: Jako smo srećni i motivisani da krenemo u novu avanturu sa novim selektorom

Dnevnik pre 2 dana
Košarkaš reprezentacije Srbije Danilo Anđušić rekao je da su svi u timu jako srećni i motivisani da krenu u novu avanturu sa novim selektorom Dušanom Alimpijevićem. "Jako smo svi srećni i motivisani da krenemo u novu avanturu sa novim selektorom. Uvek je… »
Anđušić: ''Uvek sam tu za reprezentaciju!''

Anđušić: ''Uvek sam tu za reprezentaciju!''

Sportske.net pre 2 dana
Jedan od najiskusnijih igrača u reprezentaciji Srbije tokom novembarskog ''prozora'' biće Danilo Anđušić, koji je u razgovoru sa novinarima izneo svoja očekivanja uoči duela sa Švajcarskom i Bosnom i Hercegovinom. ''Nova avantura, jako smo svi srećni i… »
Anđušić hvalio Alimpijevića: "Siguran sam da će pokazati zašto je dobio šansu tako mlad"

Anđušić hvalio Alimpijevića: "Siguran sam da će pokazati zašto je dobio šansu tako mlad"

Telegraf pre 2 dana
Danilo Anđušić promenio je klub ove jeseni, ali se odazvao reprezentaciji. Iskusni košarkaš govorio je o očekivanjima i novoj saradnji sa Dušanom Alimpijevićem. Anđušić je počeo obraćanje obrazloženjem šta za njega znači igrati za reprezentaciju: - Nova… »

Vesti dana »