Повезане вести

"Највише ми се свиђа што селектор..." Данило Анђушић открива какав је нови стратег кошаркашке репрезентације Србије

"Највише ми се свиђа што селектор..." Данило Анђушић открива какав је нови стратег кошаркашке репрезентације Србије

Вечерње новости 24.11.2025
Кошаркаш репрезентације Србије Данило Анђушић рекао је да су сви у тиму јако срећни и мотивисани да крену у нову авантуру са новим селектором Душаном Алимпијевићем. ФОТО: КСС Анђушић је додао да му се највише свиђа то колико је… »
Тренинзи пуцају од енергије Анђушић: Јако смо срећни и мотивисани да кренемо у нову авантуру са новим селектором

Тренинзи пуцају од енергије Анђушић: Јако смо срећни и мотивисани да кренемо у нову авантуру са новим селектором

Дневник 24.11.2025
Кошаркаш репрезентације Србије Данило Анђушић рекао је да су сви у тиму јако срећни и мотивисани да крену у нову авантуру са новим селектором Душаном Алимпијевићем. "Јако смо сви срећни и мотивисани да кренемо у нову авантуру са… »
Анђушић: ''Увек сам ту за репрезентацију!''

Анђушић: ''Увек сам ту за репрезентацију!''

Спортске.нет 24.11.2025
Један од најискуснијих играча у репрезентацији Србије током новембарског ''прозора'' биће Данило Анђушић, који је у разговору са новинарима изнео своја очекивања уочи дуела са Швајцарском и Босном и Херцеговином. ''Нова… »
Анђушић хвалио Алимпијевића: "Сигуран сам да ће показати зашто је добио шансу тако млад"

Анђушић хвалио Алимпијевића: "Сигуран сам да ће показати зашто је добио шансу тако млад"

Телеграф 24.11.2025
Данило Анђушић променио је клуб ове јесени, али се одазвао репрезентацији. Искусни кошаркаш говорио је о очекивањима и новој сарадњи са Душаном Алимпијевићем. Анђушић је почео обраћање образложењем шта за њега значи играти… »

Вести дана »