Povezane vesti
"Najviše mi se sviđa što selektor..." Danilo Anđušić otkriva kakav je novi strateg košarkaške reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 2 dana
Košarkaš reprezentacije Srbije Danilo Anđušić rekao je da su svi u timu jako srećni i motivisani da krenu u novu avanturu sa novim selektorom Dušanom Alimpijevićem. FOTO: KSS Anđušić je dodao da mu se najviše sviđa to koliko je Alimpijević ekstremno… »
Treninzi pucaju od energije Anđušić: Jako smo srećni i motivisani da krenemo u novu avanturu sa novim selektorom
Dnevnik pre 2 dana
Košarkaš reprezentacije Srbije Danilo Anđušić rekao je da su svi u timu jako srećni i motivisani da krenu u novu avanturu sa novim selektorom Dušanom Alimpijevićem. "Jako smo svi srećni i motivisani da krenemo u novu avanturu sa novim selektorom. Uvek je… »
Anđušić: ''Uvek sam tu za reprezentaciju!''
Sportske.net pre 2 dana
Jedan od najiskusnijih igrača u reprezentaciji Srbije tokom novembarskog ''prozora'' biće Danilo Anđušić, koji je u razgovoru sa novinarima izneo svoja očekivanja uoči duela sa Švajcarskom i Bosnom i Hercegovinom. ''Nova avantura, jako smo svi srećni i… »
Anđušić hvalio Alimpijevića: "Siguran sam da će pokazati zašto je dobio šansu tako mlad"
Telegraf pre 2 dana
Danilo Anđušić promenio je klub ove jeseni, ali se odazvao reprezentaciji. Iskusni košarkaš govorio je o očekivanjima i novoj saradnji sa Dušanom Alimpijevićem. Anđušić je počeo obraćanje obrazloženjem šta za njega znači igrati za reprezentaciju: - Nova… »
Vesti dana »
Tramp: Osumnjičeni za napad u Vašingtonu u SAD stigao iz Avganistana u septembru 2021. godine
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih