Povezane vesti

Odbačeni krivični postupci protiv Trampovih protivnika

Odbačeni krivični postupci protiv Trampovih protivnika

Politika pre 3 dana
Bivši šef FBI-ja i njujorška tužiteljka oslobođeni optužbi. Američki federalni sudija odbacio je danas vođenje krivičnih postupaka protiv bivšeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija i državne tužiteljke Njujorka Leticije Džejms, zadavši snažan udarac… »
Trampov udar na političke protivnike propao: Sud poništio slučaj protiv bivšeg direktora FBI

Trampov udar na političke protivnike propao: Sud poništio slučaj protiv bivšeg direktora FBI

B92 pre 3 dana
Savezni sudija odbacio je krivične postupke protiv bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija i glavne tužiteljke države Njujork Letiše Džejms, zaključivši da je tužiteljka koju je predsednik Donald Tramp lično izabrao, Lindzi Haligen, bila nezakonito… »
Odbačeni krivični postupci protiv Trampovih protivnika, bivšeg šefa FBI i njujorške tužiteljke

Odbačeni krivični postupci protiv Trampovih protivnika, bivšeg šefa FBI i njujorške tužiteljke

Novi magazin pre 3 dana
Američki federalni sudija odbacio je danas vođenje krivičnih postupaka protiv bivšeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija i državne tužiteljke Njujorka Leticije Džejms, zadavši snažan udarac nastojanjima administracije predsednika SAD Donalda Trampa da se… »
Odbačeni postupci protiv Trampovih protivnika, bivšeg šefa FBI i njujorške tužiteljke

Odbačeni postupci protiv Trampovih protivnika, bivšeg šefa FBI i njujorške tužiteljke

Radio 021 pre 3 dana
Američki federalni sudija odbacio je danas vođenje krivičnih postupaka protiv bivšeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija i državne tužiteljke Njujorka Leticije Džejms. Time je zadat snažan udarac nastojanjima administracije predsednika SAD Donalda Trampa da… »

Vesti dana »