Povezane vesti
Štimac: Živimo u totalnoj diktaturi, ceo proces protiv mene je sraman, uskraćuju mi prava garantovana Ustavom
N1 Info 24.11.2025
Bivši košarkaš i aktivista Vladimir Štimac poručio je da u Srbiji trenutno živimo u "jednoj totalnoj diktaturi". Vladimir Štimac je istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić preuzeo poluge moći nad svim institucijama koje treba da stanu u zaštitu… »
„Živimo u totalnoj diktaturi“: Vladimir Štimac oštrije nego ikad o Vučiću i procesu koji se vodi protiv njega
Nova 24.11.2025
Bivši košarkaš i aktivista Vladimir Štimac poručio je da u Srbiji trenutno živimo u "jednoj totalnoj diktaturi". Vladimir Štimac je istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić preuzeo poluge moći nad svim institucijama koje treba da stanu u zaštitu… »
Vesti dana »
Penjaroja: Navijači osećaju i podržavaju trud ekipe, mislim da me ovog trenutka malo više vole
Danas pre 32 minutajoš 2 povezane
"Oduševljena sam!" Oglasila se državna tužiteljka koju je Tramp otpustio, porukom zapalila mreže (video)
Blic pre 26 minutajoš 3 povezane
Tinejdžer bacio bombu na poznatu teretanu u Zemunu, uhapšen osumnjičeni zbog izazivanje opšte opasnosti, oglasio se MUP
Blic pre 2 satajoš 1 povezana