Povezane vesti

"On je pravi trener za Partizan, duže sam u klubu bio od Mijatovića, vratio bi publiku na stadion..."

"On je pravi trener za Partizan, duže sam u klubu bio od Mijatovića, vratio bi publiku na stadion..."

Telegraf pre 29 dana
Fudbaleri Partizana su sezonu počeli sa Srđanom Blagojevićem na klupi, ali je posle poraza u Kupu Srbije uprava odlučila da mu se zahvali na saradnji i posegne za potragom naslednika. Marko Jovanović i Đorđije Ćetković vodili su tim na dve utakmice, da… »
Nije ih štedeo! Milan Borjan osuo "rafalnu" paljbu po sadašnjem timu Crvene zvezde!

Nije ih štedeo! Milan Borjan osuo "rafalnu" paljbu po sadašnjem timu Crvene zvezde!

Kurir pre 29 dana
Bivši golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je gost u emisiji "Indirektno" kod "Popa i Milana". Tom prilikom Borjan je izneo niz kritika na račun sadašnjeg tima Crvene zvezde: - Hemija u ekipi fali. Ima mnogo stranaca, malo ima igrača koji… »
Milan Borjan progovorio o odlasku iz Zvezde i odnosu sa Zvezdanom Terzićem: "Od kako je on došao..."

Milan Borjan progovorio o odlasku iz Zvezde i odnosu sa Zvezdanom Terzićem: "Od kako je on došao..."

Telegraf pre 29 dana
Mnogi smatraju da su upravo Milan Borjan i Vladimir Stojković obeležili jednu fudbalsku epohu u Srbiji, jer su obojica godinama važili za vrhunske čuvare mreže u domaćem prvenstvu. Tako, baš njih dvojica su gostovali u emisiji „Indirektno kod Popa i… »
"Ženi sam rekao ko mi se prvi javi - prihvatiću": Stojković dobio urnebesno pitanje: "A, da je zvao Terza?"

"Ženi sam rekao ko mi se prvi javi - prihvatiću": Stojković dobio urnebesno pitanje: "A, da je zvao Terza?"

Telegraf pre 29 dana
Slobodno može da se konstatuje da su Milan Borjan i Vladimir Stojković obeležili vreme u srpskom fudbalu, pošto su obijica golmana bili jedni od najboljih čuvara u svom vremenu kada je u pitanju Superliga Srbije. Vladimir Stojković je prvo branio za… »
Borjan brutalno opisao šta fali Zvezdi: "Malo igrača oseća klub, stranci ne razumeju..."

Borjan brutalno opisao šta fali Zvezdi: "Malo igrača oseća klub, stranci ne razumeju..."

Telegraf pre 29 dana
Milan Borjan i Vladimir Stojković nesumnjivo su obeležili jednu eru srpskog fudbala, jer su u periodu svojih karijera bili među istaknutijim golmanima Superlige, tako obojica su ovog ponedeljka učestvovala u emisiji „Indirektno kod Popa i Milana“, gde su… »

Vesti dana »