Povezane vesti

"On je pravi trener za Partizan, duže sam u klubu bio od Mijatovića, vratio bi publiku na stadion..."

"On je pravi trener za Partizan, duže sam u klubu bio od Mijatovića, vratio bi publiku na stadion..."

Telegraf pre 3 dana
Fudbaleri Partizana su sezonu počeli sa Srđanom Blagojevićem na klupi, ali je posle poraza u Kupu Srbije uprava odlučila da mu se zahvali na saradnji i posegne za potragom naslednika. Marko Jovanović i Đorđije Ćetković vodili su tim na dve utakmice, da… »
Nije ih štedeo! Milan Borjan osuo "rafalnu" paljbu po sadašnjem timu Crvene zvezde!

Nije ih štedeo! Milan Borjan osuo "rafalnu" paljbu po sadašnjem timu Crvene zvezde!

Kurir pre 3 dana
Bivši golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio je gost u emisiji "Indirektno" kod "Popa i Milana". Tom prilikom Borjan je izneo niz kritika na račun sadašnjeg tima Crvene zvezde: - Hemija u ekipi fali. Ima mnogo stranaca, malo ima igrača koji… »
Milan Borjan progovorio o odlasku iz Zvezde i odnosu sa Zvezdanom Terzićem: "Od kako je on došao..."

Milan Borjan progovorio o odlasku iz Zvezde i odnosu sa Zvezdanom Terzićem: "Od kako je on došao..."

Telegraf pre 3 dana
Mnogi smatraju da su upravo Milan Borjan i Vladimir Stojković obeležili jednu fudbalsku epohu u Srbiji, jer su obojica godinama važili za vrhunske čuvare mreže u domaćem prvenstvu. Tako, baš njih dvojica su gostovali u emisiji „Indirektno kod Popa i… »
"Ženi sam rekao ko mi se prvi javi - prihvatiću": Stojković dobio urnebesno pitanje: "A, da je zvao Terza?"

"Ženi sam rekao ko mi se prvi javi - prihvatiću": Stojković dobio urnebesno pitanje: "A, da je zvao Terza?"

Telegraf pre 3 dana
Slobodno može da se konstatuje da su Milan Borjan i Vladimir Stojković obeležili vreme u srpskom fudbalu, pošto su obijica golmana bili jedni od najboljih čuvara u svom vremenu kada je u pitanju Superliga Srbije. Vladimir Stojković je prvo branio za… »
Borjan brutalno opisao šta fali Zvezdi: "Malo igrača oseća klub, stranci ne razumeju..."

Borjan brutalno opisao šta fali Zvezdi: "Malo igrača oseća klub, stranci ne razumeju..."

Telegraf pre 3 dana
Milan Borjan i Vladimir Stojković nesumnjivo su obeležili jednu eru srpskog fudbala, jer su u periodu svojih karijera bili među istaknutijim golmanima Superlige, tako obojica su ovog ponedeljka učestvovala u emisiji „Indirektno kod Popa i Milana“, gde su… »

Vesti dana »