Повезане вести

"Он је прави тренер за Партизан, дуже сам у клубу био од Мијатовића, вратио би публику на стадион..."

"Он је прави тренер за Партизан, дуже сам у клубу био од Мијатовића, вратио би публику на стадион..."

Телеграф 24.11.2025
Фудбалери Партизана су сезону почели са Срђаном Благојевићем на клупи, али је после пораза у Купу Србије управа одлучила да му се захвали на сарадњи и посегне за потрагом наследника. Марко Јовановић и Ђорђије Ћетковић водили су… »
Није их штедео! Милан Борјан осуо "рафалну" паљбу по садашњем тиму Црвене звезде!

Није их штедео! Милан Борјан осуо "рафалну" паљбу по садашњем тиму Црвене звезде!

Курир 24.11.2025
Бивши голман и капитен Црвене звезде Милан Борјан био је гост у емисији "Индиректно" код "Попа и Милана". Том приликом Борјан је изнео низ критика на рачун садашњег тима Црвене звезде: - Хемија у екипи фали. Има много странаца… »
Милан Борјан проговорио о одласку из Звезде и односу са Звезданом Терзићем: "Од како је он дошао..."

Милан Борјан проговорио о одласку из Звезде и односу са Звезданом Терзићем: "Од како је он дошао..."

Телеграф 24.11.2025
Многи сматрају да су управо Милан Борјан и Владимир Стојковић обележили једну фудбалску епоху у Србији, јер су обојица годинама важили за врхунске чуваре мреже у домаћем првенству. Тако, баш њих двојица су гостовали у емисији… »
"Жени сам рекао ко ми се први јави - прихватићу": Стојковић добио урнебесно питање: "А, да је звао Терза?"

"Жени сам рекао ко ми се први јави - прихватићу": Стојковић добио урнебесно питање: "А, да је звао Терза?"

Телеграф 24.11.2025
Слободно може да се констатује да су Милан Борјан и Владимир Стојковић обележили време у српском фудбалу, пошто су обијица голмана били једни од најбољих чувара у свом времену када је у питању Суперлига Србије. Владимир… »
Борјан брутално описао шта фали Звезди: "Мало играча осећа клуб, странци не разумеју..."

Борјан брутално описао шта фали Звезди: "Мало играча осећа клуб, странци не разумеју..."

Телеграф 24.11.2025
Милан Борјан и Владимир Стојковић несумњиво су обележили једну еру српског фудбала, јер су у периоду својих каријера били међу истакнутијим голманима Суперлиге, тако обојица су овог понедељка учествовала у емисији „Индиректно… »

Вести дана »