Povezane vesti
Dok je šetao na Banj brdu, gradonačelnik Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci, kaže da mu je otvoreno…
Dnevnik 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24. novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Draško Stanivuković napadnut u Banjaluci: Odmah pozvao policiju, traga se za osumnjičenim
Telegraf 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, tvrdi da je večeras napadnut u tom gradu, javlja ATV. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio policiji", napisao je… »
"Dok sam mirno šetao, napao me je uz lične pretnje": Draško Stanivuković prijavio da je napadnut u Banjaluci
Mondo 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Drama u Srpskoj: Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci
Kurir 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Drama u Srpskoj: Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci
Alo 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je policiji da je napadnut u tom gradu. Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj… »
Vesti dana »
Poginuo Denis Kapustin, vođa Ruskog dobrovoljačkog korpusa koji se borio za Ukrajinu
Vesti online pre 7 minutajoš 26 povezanih
VREME DANAS: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Nedeljnik pre 52 minutajoš 18 povezanih
"Tajrik Džons mora da napusti Partizan pre nego što tenzije eskaliraju" FOTO
B92 pre 32 minutajoš 24 povezane
Predsednik Vučić polaže kamen temeljac u kasarni "Banjica". Srbija gradi novi objekat Ministarstva odbrane i Generalštaba
Dnevnik pre 2 satajoš 8 povezanih