Povezane vesti
Dok je šetao na Banj brdu, gradonačelnik Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci, kaže da mu je otvoreno…
Dnevnik 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24. novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Draško Stanivuković napadnut u Banjaluci: Odmah pozvao policiju, traga se za osumnjičenim
Telegraf 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, tvrdi da je večeras napadnut u tom gradu, javlja ATV. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio policiji", napisao je… »
Drama u Srpskoj: Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci
Kurir 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
"Dok sam mirno šetao, napao me je uz lične pretnje": Draško Stanivuković prijavio da je napadnut u Banjaluci
Mondo 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Drama u Srpskoj: Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci
Alo 24.11.2025
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je policiji da je napadnut u tom gradu. Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj… »
Vesti dana »
Zelenski: Referendum o Trampovom planu, ali uz jedan uslov; Putin: Proizvodnja oružja povećana više od 22 puta
RTS pre 15 minutajoš 14 povezanih
"Mora da ode iz Partizana!" Čuveni košarkaš zabrinut za Tajrika Džonsa: Dovoljno je da ga sretnu u restoranu... (foto)
Večernje novosti pre 15 minutajoš 16 povezanih