Povezane vesti

Dok je šetao na Banj brdu Gradonačelnik Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci kaže da mu je otvoreno…

Dok je šetao na Banj brdu Gradonačelnik Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci kaže da mu je otvoreno…

Dnevnik pre 2 dana
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24. novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Draško Stanivuković napadnut u Banjaluci: Odmah pozvao policiju, traga se za osumnjičenim

Draško Stanivuković napadnut u Banjaluci: Odmah pozvao policiju, traga se za osumnjičenim

Telegraf pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, tvrdi da je večeras napadnut u tom gradu, javlja ATV. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio policiji", napisao je… »
"Dok sam mirno šetao, napao me je uz lične pretnje": Draško Stanivuković prijavio da je napadnut u Banjaluci

"Dok sam mirno šetao, napao me je uz lične pretnje": Draško Stanivuković prijavio da je napadnut u Banjaluci

Mondo pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Drama u Srpskoj: Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci

Kurir pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »

Alo pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je policiji da je napadnut u tom gradu. Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj… »

Vesti dana »