Повезане вести

Док је шетао на Бањ брду, градоначелник Станивуковић пријавио полицији да је нападнут у Бањалуци, каже да му је отворено…

Док је шетао на Бањ брду, градоначелник Станивуковић пријавио полицији да је нападнут у Бањалуци, каже да му је отворено…

Дневник 24.11.2025
Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, пријавио је вечерас, 24. новембра, полицији да је нападнут у том граду. - Вечерас, док сам мирно шетао на Бањ брду, напао ме је један од Арсенића, уз отворене личне претње. Инцидент… »
Драшко Станивуковић нападнут у Бањалуци: Одмах позвао полицију, трага се за осумњиченим

Драшко Станивуковић нападнут у Бањалуци: Одмах позвао полицију, трага се за осумњиченим

Телеграф 24.11.2025
Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, тврди да је вечерас нападнут у том граду, јавља АТВ. "Вечерас, док сам мирно шетао на Бањ брду, напао ме је један од Арсенића, уз отворене личне претње. Инцидент сам одмах пријавио… »
Драма у Српској: Станивуковић пријавио полицији да је нападнут у Бањалуци

Курир 24.11.2025
Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, пријавио је вечерас, 24.новембра, полицији да је нападнут у том граду. - Вечерас, док сам мирно шетао на Бањ брду, напао ме је један од Арсенића, уз отворене личне претње. Инцидент… »
"Док сам мирно шетао, напао ме је уз личне претње": Драшко Станивуковић пријавио да је нападнут у Бањалуци

"Док сам мирно шетао, напао ме је уз личне претње": Драшко Станивуковић пријавио да је нападнут у Бањалуци

Мондо 24.11.2025
Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, пријавио је вечерас, 24.новембра, полицији да је нападнут у том граду. "Вечерас, док сам мирно шетао на Бањ брду, напао ме је један од Арсенића, уз отворене личне претње. Инцидент… »

Ало 24.11.2025
Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, пријавио је полицији да је нападнут у том граду. Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, пријавио је вечерас, 24.новембра, полицији да је нападнут у том граду. - Вечерас, док… »

Вести дана »