Povezane vesti
Dok je šetao na Banj brdu Gradonačelnik Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci kaže da mu je otvoreno…
Dnevnik pre 2 dana
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24. novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Draško Stanivuković napadnut u Banjaluci: Odmah pozvao policiju, traga se za osumnjičenim
Telegraf pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, tvrdi da je večeras napadnut u tom gradu, javlja ATV. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio policiji", napisao je… »
"Dok sam mirno šetao, napao me je uz lične pretnje": Draško Stanivuković prijavio da je napadnut u Banjaluci
Mondo pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. "Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Drama u Srpskoj: Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci
Kurir pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj brdu, napao me je jedan od Arsenića, uz otvorene lične pretnje. Incident sam odmah prijavio… »
Drama u Srpskoj: Stanivuković prijavio policiji da je napadnut u Banjaluci
Alo pre 1 dan
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je policiji da je napadnut u tom gradu. Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prijavio je večeras, 24.novembra, policiji da je napadnut u tom gradu. - Večeras, dok sam mirno šetao na Banj… »
Vesti dana »
"Putevi Srbije" apelovali na vozače: Budite oprezni zbog najavljenih snežnih padavina, prilagodite vožnju
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih
Otkriven identitet žene koja je pretila poslanicima: Među ćacijima koji su kidisali na opoziciju i predsednik Skupštine Savski venac FOTO
Nova pre 5 satijoš 36 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku nakon poraza Partizana od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 103 povezane
„Pitaj Karađorđa“: Poslušajte kako „šef Ćacilenda“ odobrava ko sme da uđe u šatorsko naselje ispred Skupštine VIDEO
Nova pre 3 satajoš 61 povezana