Повезане вести
Неиспричана прича: Владимир Стојковић открио шта је рекао Бенземи пре него што му је одбранио пенал!
Хот спорт 24.11.2025
Занимљива анегдота са Блиског истока Владимир Стојковић, актуелни голман Радничког из Крагујевца и дугогодишњи чувар мреже бројних клубова, открио је непознату анегдоту из периода када је бранио у Саудијској Арабији, где се… »
Неиспричана анегдота: Како је Владимир Стојковић одбранио пенал Бенземи? Било му част ко му шутира, али... (видео)
Дневник 24.11.2025
Владимир Стојковић већ неколико година брани у Саудијској Арабији и имао је прилике да се суочава са неким од најбољих нападача на свету. Међу њима је био и Карим Бензема. Управо је некадашњем нападачу Реал Мадрида Стојковић… »
Стојковић и Бензема, анегдота коју никада није причао: "Част ми је што ми шутираш, биће гол... Одбранио сам"
Телеграф 24.11.2025
Владимир Стојковић већ неколико година брани у Саудијској Арабији и имао је прилике да се суочава са неким од најбољих нападача на свету. Међу њима је био и Карим Бензема. Управо је некадашњем нападачу Реал Мадрида Стојковић… »
Вести дана »
Упозорење РХМЗ: Локални пљускови и грмљавина, олујни ветар, понегде и град
РТВ пре 2 сатајош 1 повезана
Бронзана медаља за Александру Перишић на Европском првенству у Минхену
Данас пре 2 сатајош 1 повезана