Povezane vesti
Neispričana priča: Vladimir Stojković otkrio šta je rekao Benzemi pre nego što mu je odbranio penal!
Hot sport 24.11.2025
Zanimljiva anegdota sa Bliskog istoka Vladimir Stojković, aktuelni golman Radničkog iz Kragujevca i dugogodišnji čuvar mreže brojnih klubova, otkrio je nepoznatu anegdotu iz perioda kada je branio u Saudijskoj Arabiji, gde se susretao sa najvećim… »
Neispričana anegdota: Kako je Vladimir Stojković odbranio penal Benzemi? Bilo mu čast ko mu šutira, ali... (video)
Dnevnik 24.11.2025
Vladimir Stojković već nekoliko godina brani u Saudijskoj Arabiji i imao je prilike da se suočava sa nekim od najboljih napadača na svetu. Među njima je bio i Karim Benzema. Upravo je nekadašnjem napadaču Real Madrida Stojković jednom prilikom odbranio… »
Stojković i Benzema, anegdota koju nikada nije pričao: "Čast mi je što mi šutiraš, biće gol... Odbranio sam"
Telegraf 24.11.2025
Vladimir Stojković već nekoliko godina brani u Saudijskoj Arabiji i imao je prilike da se suočava sa nekim od najboljih napadača na svetu. Među njima je bio i Karim Benzema. Upravo je nekadašnjem napadaču Real Madrida Stojković jednom prilikom odbranio… »
Vesti dana »
Luka Bošković osmi, ali o drami i jednom centimetru još dugo će se pričati
Nova pre 13 minutajoš 29 povezanih
Srbiju zahvatilo osetno osveženje sa padom temperature za 15 stepeni
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 40 povezanih
Napad na saudijski naftovod i nove tenzije na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 29 povezanih
Vlada donela odluku koja će uticati na cenu goriva: Od ponedeljka privremeno smanjene akcize na naftne derivate
Dnevnik pre 32 minutajoš 14 povezanih