Povezane vesti
(Video) "ta tuga će biti u meni do kraja života": Katarina Živković je nedavno izgubila tatu: "Najveći životini udarac je kada…
Blic 24.11.2025
Otvorena ispovest o emocionalnim izazovima i prihvatanju tuge. Govori o značaju i nedostatku bliskog odnosa sa ocem. Pevačici Katarini Živković u februaru je preminuo otac, za nju je, kako kaže u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se… »
(Video) "U januaru je trebalo da krenem sa procesom vantelesne, u novembru sam ostala trudna prirodnim putem" Katarina…
Blic 24.11.2025
Jedna od tema razgovora bila je njeno iskustvo sa izazovima vezanim za majčinstvo. Podelila je svoju emocionalnu borbu i retrospektivu trudnoće i majčinstva. Ovog ponedeljka u 22.15 sati samo na Blic televiziji pratite emisiju "Na terapiji sa Slavicom… »
(Video) "Dotakla sam dno i znala da gore od ovoga ne može" Katarina Živković otvoreno o odnosima sa bliskim ljudima: "Dosta…
Blic 24.11.2025
Istakla je proces emocionalnog sazrevanja kroz svoje odluke i odnose s ljudima koji su je okruživali. Ispričala je svoje razočaranje i odabire bliskih odnosa koji su oblikovali njen život. Pevačica Katarina Živković u emisiji "Na terapiji sa Slavicom… »
(Video) Mama je bila očajna kada je usledio telefonski poziv, Katarina Živković je prećutala bitnu stvar: "Svakako me je…
Blic 24.11.2025
Govori o izazovima, radu i događajima koji su oblikovali njen život. Objašnjava iskustva iz rijalitija i značaj podrške publike. Pevačica Katarina Živković gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak u… »
Vesti dana »
Nestvarni Dončić brojao do 43, Šej se obrukao: Dokle će sudije u NBA ligi da štite pleja Oklahome?
Mondo pre 19 minutajoš 24 povezane
Snimak radara pokazuje u koliko sati danas u Srbiji počinje nevreme: Olujni udari i pad temperature za 10 stepeni
Nova pre 14 minutajoš 17 povezanih
Cena nafte ponovo premašila 100 dolara po barelu, zlato pojeftinilo
Insajder pre 19 minutajoš 18 povezanih
Zemljotres jačine 4,9 stepeni pogodio Grčku: Epicentar na Svetoj Gori, potres se osetio i u Solunu
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 13 povezanih