Povezane vesti
(Video) "ta tuga će biti u meni do kraja života": Katarina Živković je nedavno izgubila tatu: "Najveći životini udarac je kada…
Blic pre 2 dana
Otvorena ispovest o emocionalnim izazovima i prihvatanju tuge. Govori o značaju i nedostatku bliskog odnosa sa ocem. Pevačici Katarini Živković u februaru je preminuo otac, za nju je, kako kaže u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se… »
(Video) "U januaru je trebalo da krenem sa procesom vantelesne, u novembru sam ostala trudna prirodnim putem" Katarina…
Blic pre 1 dan
Jedna od tema razgovora bila je njeno iskustvo sa izazovima vezanim za majčinstvo. Podelila je svoju emocionalnu borbu i retrospektivu trudnoće i majčinstva. Ovog ponedeljka u 22.15 sati samo na Blic televiziji pratite emisiju "Na terapiji sa Slavicom… »
(Video) "Dotakla sam dno i znala da gore od ovoga ne može" Katarina Živković otvoreno o odnosima sa bliskim ljudima: "Dosta…
Blic pre 1 dan
Istakla je proces emocionalnog sazrevanja kroz svoje odluke i odnose s ljudima koji su je okruživali. Ispričala je svoje razočaranje i odabire bliskih odnosa koji su oblikovali njen život. Pevačica Katarina Živković u emisiji "Na terapiji sa Slavicom… »
(Video) Mama je bila očajna kada je usledio telefonski poziv, Katarina Živković je prećutala bitnu stvar: "Svakako me je…
Blic pre 1 dan
Govori o izazovima, radu i događajima koji su oblikovali njen život. Objašnjava iskustva iz rijalitija i značaj podrške publike. Pevačica Katarina Živković gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak u… »
Vesti dana »
Ogroman požar progutao nebodere; Objavljuju se užasni snimci; Broje se mrtvi, nestalih na stotine VIDEO/FOTO
B92 pre 1 satjoš 34 povezane
VIDEO Novi incidenti sa osobama iz "Ćacilenda": Iz NPS tvrde da su napadnute dve poslanice i da im je prećeno
Radio 021 pre 23 minutajoš 39 povezanih
Profesorka Kleut, na skupu podrške: Vi ste moj Senat (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 15 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 112 povezane
Srbija na udaru ledenog fronta Temperatura, kiša, sneg – sve će se sručiti! U ovom delu zemlje snežni pokrivač i do 10 santimetara!
Dnevnik pre 33 minutajoš 35 povezanih