Povezane vesti
"Ruski vojnici saborce bacaju u jamu i hrane smećem" Majka otkrila jezivu istinu: Ubiju ih, pa proglase nestalim, a ovo je…
Blic pre 2 dana
Praksa "anuliranje" ili "poništavanje" u ruskoj vojsci uključuje mučenje i ubistvo saboraca Tatjana Bikova optužuje zapovednike za smrt njenog sina Andreja i iznuđivanje novca koji je primio za ranjavanje "Anulirali su mi dete", žali se Tatjana Bikova u… »
„Anuliranje“ – mučenje i ubistva saboraca u ruskoj vojsci
NIN pre 2 dana
Mučenje, ponižavanje i ubistva saboraca uobičajena su praksa u ruskoj vojsci. Kako je do toga došlo i zašto takozvana „anuliranja“ prolaze nekažnjeno? „Anulirali su mi dete", jada se Tatjana Bikova u video-poruci. Njenog sina Andreja ubili su, kako kaže… »
„Anuliranje“ – mučenje i ubistva saboraca u ruskoj vojsci
Danas pre 2 dana
Mučenje, ponižavanje i ubistva saboraca uobičajena su praksa u ruskoj vojsci. Kako je do toga došlo i zašto takozvana „anuliranja“ prolaze nekažnjeno? „Anulirali su mi dete“, jada se Tatjana Bikova u video-poruci. Njenog sina Andreja ubili su, kako kaže… »
Vesti dana »
Tramp: Osumnjičeni za napad u Vašingtonu u SAD stigao iz Avganistana u septembru 2021. godine
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Radarski snimci pokazuju kakvo „čudo“ danas stiže u Srbiju i koji su delovi na udaru iz sata u sat
Nova pre 1 satjoš 45 povezanih
Mađarska želi da unapredi energetsku saradnju sa Srbijom
Radio sto plus pre 15 minutajoš 21 povezana