Povezane vesti

Ana Nikolić nakon raskida sa Raletom objavila rastinu pesmu: Pevačica šokirala potezom, a stihovi nose jaku poruku "A ja sam…

Ana Nikolić nakon raskida sa Raletom objavila rastinu pesmu: Pevačica šokirala potezom, a stihovi nose jaku poruku "A ja sam…

Kurir pre 2 dana
Ana Nikolić nedavno je raskinula vezu sa Goranom Ratković Raletom, te neretko objavi na svom Instagramu reči u pućene njemu ili njihovoj ljubavi. Ovoga puta je postavila pesmu svog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste. Ana je priznala da je sa Rastom u… »
Nakon raskida sa Raletom vratila se bivšem: Ana Nikolić objavila Rastine reči, ne prestaje da šokira!

Nakon raskida sa Raletom vratila se bivšem: Ana Nikolić objavila Rastine reči, ne prestaje da šokira!

Alo pre 1 dan
Na svom Instagramu objavila stihove njegovog hita! Pevačica Ana Nikolić poznata je po turbulentnim romansama, a njeni potezi ne prestaju da šokiraku javnost. Ana je stavila tačku na buran odnos sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a nedavno je na… »
"Od danas pa nadalje..." Ana Nikolić nakon skadnala sa Raletom presekla, donela važnu odluku: "Ne pada mi na pamet da više…

"Od danas pa nadalje..." Ana Nikolić nakon skadnala sa Raletom presekla, donela važnu odluku: "Ne pada mi na pamet da više…

Alo pre 1 dan
Neretko je javno isticala koliko je ulagala u njihovu ljubav, a sada je istakla da je tome došao kraj. Ana Nikolić je nakon nedavnog skandala sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji ju je ostavio samu u Dubaiju bez novca, i zvanično stavila tačku na odnos sa… »
"Kad te vidim, odmah znam to" Ana Nikolić objavila Rastine reči: Nakon raskida sa Raletom iznenadila potezom

"Kad te vidim, odmah znam to" Ana Nikolić objavila Rastine reči: Nakon raskida sa Raletom iznenadila potezom

Blic pre 1 dan
Govorila o kratkom braku sa Rastom, ističući da zajedno brinu o ćerki. Ana je bila u centru skandala zbog svog ponašanja. Ana Nikolić nedavno je raskinula vezu sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na svom Instagramu podelila stihove pesme bivšeg… »
"Ostala sam verna čoveku koji me je varao, plaćao pažnju lakih žena..." Ana Nikolić nakon ljubavnog brodoloma sa Raletom…

"Ostala sam verna čoveku koji me je varao, plaćao pažnju lakih žena..." Ana Nikolić nakon ljubavnog brodoloma sa Raletom…

Kurir pre 1 dan
Ljubavna drama Ane Nikolić već dugo traje, a burni odnosi sa Goranom Ratkovićem Raletom godinama pune naslovne strane. Čini se da su turbulencije između njih i napetost svakodnevni, budući da pevačicač sada javno aludira na teške trenutke kroz koje je… »
„Ostala sam verna čoveku koji me lagao, varao, ponižavao“: Ana Nikolić novom objavom zaintrigirala mnoge

„Ostala sam verna čoveku koji me lagao, varao, ponižavao“: Ana Nikolić novom objavom zaintrigirala mnoge

Nova pre 1 dan
Ana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost. Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale svojim burnim odnosom ne prestaju da privlače pažnju. Ana je sada mnoge zaintrigirala objavom na Instagramu, u kojoj aludira na to da je trpela neke ružne… »
"Ostala sam verna čoveku koji me je varao", Ana Nikolić šokirala, objavila javno poruku: "Evo druge prilike"

"Ostala sam verna čoveku koji me je varao", Ana Nikolić šokirala, objavila javno poruku: "Evo druge prilike"

Telegraf pre 1 dan
Ljubavni haos pevačice Ane Nikolić ne jenjava mesecima, a problemi sa bivšim partnerom Goranom Ratkovićem Raletom samo se gomilaju. Nakon niza skandala i javnih prepucavanja, Ana je sada objavom na Instagramu otkrila da je povukla jasnu crtu i odlučila… »
"Ostala sam verna čoveku koji me je varao, ponižavao, plaćao pažnju lakih žena..." Ana Nikolić šokirala objavom, nakon…

"Ostala sam verna čoveku koji me je varao, ponižavao, plaćao pažnju lakih žena..." Ana Nikolić šokirala objavom, nakon…

Blic pre 1 dan
Ana objavila prepisku Raleta i šminkerke zbog koje je nastao haos Ana Nikolić vratila se sama iz Dubaija gde je bila na putovanju sa Raletom Ljubavni brodolom pevačice Ane Nikolić traje već duže vremena, a skandali sa njenim bivšim partnerom Goran… »

Vesti dana »