Povezane vesti
Ana Nikolić nakon raskida sa Raletom objavila rastinu pesmu: Pevačica šokirala potezom, a stihovi nose jaku poruku "A ja sam…
Kurir pre 2 dana
Ana Nikolić nedavno je raskinula vezu sa Goranom Ratković Raletom, te neretko objavi na svom Instagramu reči u pućene njemu ili njihovoj ljubavi. Ovoga puta je postavila pesmu svog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste. Ana je priznala da je sa Rastom u… »
Nakon raskida sa Raletom vratila se bivšem: Ana Nikolić objavila Rastine reči, ne prestaje da šokira!
Alo pre 1 dan
Na svom Instagramu objavila stihove njegovog hita! Pevačica Ana Nikolić poznata je po turbulentnim romansama, a njeni potezi ne prestaju da šokiraku javnost. Ana je stavila tačku na buran odnos sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a nedavno je na… »
"Od danas pa nadalje..." Ana Nikolić nakon skadnala sa Raletom presekla, donela važnu odluku: "Ne pada mi na pamet da više…
Alo pre 1 dan
Neretko je javno isticala koliko je ulagala u njihovu ljubav, a sada je istakla da je tome došao kraj. Ana Nikolić je nakon nedavnog skandala sa Goranom Ratkovićem Raletom, koji ju je ostavio samu u Dubaiju bez novca, i zvanično stavila tačku na odnos sa… »
"Kad te vidim, odmah znam to" Ana Nikolić objavila Rastine reči: Nakon raskida sa Raletom iznenadila potezom
Blic pre 1 dan
Govorila o kratkom braku sa Rastom, ističući da zajedno brinu o ćerki. Ana je bila u centru skandala zbog svog ponašanja. Ana Nikolić nedavno je raskinula vezu sa Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je na svom Instagramu podelila stihove pesme bivšeg… »
"Ostala sam verna čoveku koji me je varao, plaćao pažnju lakih žena..." Ana Nikolić nakon ljubavnog brodoloma sa Raletom…
Kurir pre 1 dan
Ljubavna drama Ane Nikolić već dugo traje, a burni odnosi sa Goranom Ratkovićem Raletom godinama pune naslovne strane. Čini se da su turbulencije između njih i napetost svakodnevni, budući da pevačicač sada javno aludira na teške trenutke kroz koje je… »
„Ostala sam verna čoveku koji me lagao, varao, ponižavao“: Ana Nikolić novom objavom zaintrigirala mnoge
Nova pre 1 dan
Ana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost. Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale svojim burnim odnosom ne prestaju da privlače pažnju. Ana je sada mnoge zaintrigirala objavom na Instagramu, u kojoj aludira na to da je trpela neke ružne… »
"Ostala sam verna čoveku koji me je varao", Ana Nikolić šokirala, objavila javno poruku: "Evo druge prilike"
Telegraf pre 1 dan
Ljubavni haos pevačice Ane Nikolić ne jenjava mesecima, a problemi sa bivšim partnerom Goranom Ratkovićem Raletom samo se gomilaju. Nakon niza skandala i javnih prepucavanja, Ana je sada objavom na Instagramu otkrila da je povukla jasnu crtu i odlučila… »
"Ostala sam verna čoveku koji me je varao, ponižavao, plaćao pažnju lakih žena..." Ana Nikolić šokirala objavom, nakon…
Blic pre 1 dan
Ana objavila prepisku Raleta i šminkerke zbog koje je nastao haos Ana Nikolić vratila se sama iz Dubaija gde je bila na putovanju sa Raletom Ljubavni brodolom pevačice Ane Nikolić traje već duže vremena, a skandali sa njenim bivšim partnerom Goran… »
Vesti dana »
Blizu Bele kuće iz vatrenog oružja pogođena dva pripadnika Nacionalne garde, napadač priveden
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. novembar: Danas oblačno i hladnije s kišom i snegom
Beta pre 2 satajoš 2 povezane
Sijarto: Saradnja naše dve zemlje na polju energetike je strateške prirode
Danas pre 2 satajoš 1 povezana