Povezane vesti
Skup solidarnosti sa N1 ispred Skupštine: Prisutni i novinari Informera sa svojim transparentima
Cenzolovka pre 9 sati
Veliki broj medijskih radnika i građana okupio se večeras u blizini Skupštine Srbije, kako bi izrazio solidarnost sa ekipom televizije N1 koja je 20. novembra napadnuta na tom mestu. Protest novinara (foto: Cenzolovka) Okupljeni nose transparent sa… »
N1 nije sam: Solidarnost novinara, ali i neželjeni dolazak Informera
Luftika pre 11 sati
Veliki broj medijskih radnika i građana okupio se sinoć u blizini Skupštine Srbije, kako bi izrazio solidarnost sa ekipom televizije N1 koja je 20. novembra napadnuta na tom mestu. Okupljeni su nosili transparent sa natpisom “N1 nije sam”, i “”Pobunjeni… »
Skup solidarnosti sa N1 ispred Skupštine: Prisutni i novinari Informera sa svojim transparentima
Danas pre 1 dan
Veliki broj medijskih radnika i građana okupio se večeras u blizini Skupštine Srbije, kako bi izrazio solidarnost sa ekipom televizije N1 koja je 20. novembra napadnuta na tom mestu. Okupljeni nose transparent sa natpisom “N1 nije sam”, i “”Pobunjeni… »
Vesti dana »
(FOTO) „Ne pristajemo na tišinu“: Novi Sad ustao protiv nasilja nad ženama
In medija pre 3 satajoš 44 povezane
Prvi pacijent iz Srbije stigao u Moskvu gde će primiti novu vakcinu protiv raka
Jugmedia pre 7 satijoš 15 povezanih
Jermak: Zelenski želi da se sastane s Trampom što pre, moguće i na Dan zahvalnosti
Politika pre 1 satjoš 63 povezane