Povezane vesti

Skup solidarnosti sa N1 ispred Skupštine: Prisutni i novinari Informera sa svojim transparentima

Skup solidarnosti sa N1 ispred Skupštine: Prisutni i novinari Informera sa svojim transparentima

Cenzolovka pre 9 sati
Veliki broj medijskih radnika i građana okupio se večeras u blizini Skupštine Srbije, kako bi izrazio solidarnost sa ekipom televizije N1 koja je 20. novembra napadnuta na tom mestu. Protest novinara (foto: Cenzolovka) Okupljeni nose transparent sa… »
N1 nije sam: Solidarnost novinara, ali i neželjeni dolazak Informera

N1 nije sam: Solidarnost novinara, ali i neželjeni dolazak Informera

Luftika pre 11 sati
Veliki broj medijskih radnika i građana okupio se sinoć u blizini Skupštine Srbije, kako bi izrazio solidarnost sa ekipom televizije N1 koja je 20. novembra napadnuta na tom mestu. Okupljeni su nosili transparent sa natpisom “N1 nije sam”, i “”Pobunjeni… »

Danas pre 1 dan
Veliki broj medijskih radnika i građana okupio se večeras u blizini Skupštine Srbije, kako bi izrazio solidarnost sa ekipom televizije N1 koja je 20. novembra napadnuta na tom mestu. Okupljeni nose transparent sa natpisom “N1 nije sam”, i “”Pobunjeni… »

Vesti dana »