Povezane vesti
Mešina: Postao sam faktor podela
Sportski žurnal 25.11.2025
Etore otvorenim pismom oblazložio razloge povlačenja. Etore Mesina je, odlukom da se posle šest godina povuče sa kormila Olimpije iz Milana, u ponedeljak uveče, ostavio pomalo zatečenu košarkašku javnost. Sve to uoči danmašnjeg gostovanja Manekena… »
Šokirao Evropu otkazom, a sada otkrio neočekivani razlog: Poslao nesvakidašnje pismo, sada je sve još čudnije nego što je bilo…
Nova 25.11.2025
Etore Mesina, trener Olimpije iz Milana, odlučio je da podnese ostavku na tu funkciju i da preuzme drugu u klubu. Da, verovali ili ne i to se desilo. Trener je podneo ostavku, što inače treneri retko kada rade u sredini koja im potpuno veruje, a onda je… »
Mesina objasnio razlog otkaza
Sportske.net 25.11.2025
Etore Mesina podneo je ostavku na mestu trenera Olimpije iz Milana posle šest godina. On se javnosti obratio otvorenim pismom, a mi ga prenosimo u celosti. "Oprostićete mi što ću ovim pismom, a ne na konferencijama za medije ili intervjuima, objasniti… »
Mesina objasnio šokantan otkaz: "Postao sam razlog podele"
B92 25.11.2025
Etore Mesina šokirao je javnost time što je odlučio da više ne bude trener Olimpije Milano, a sada je obrazložio i zašto. Legendarni stručnjak podneo je ostavku nakon što je otvoreno priznao da je postao faktor podela u timu i da je njegova prisutnost… »
Iskreno i jednostavno: Etore Mesina otkrio pravi razlog ostavke
Sport klub 25.11.2025
Etore Mesina podneo je u ponedeljak ostavku na mesto trenera Olimpije, ali je ostao u klubu. Ekipa iz Milana dobila je odmah novog trenera, Mesinino mesto preuzeo je Đuzepe Poeta. Spekulisalo se tokom večeri o razlozima za odluku koju je doneo, a Mesina… »
Vesti dana »
Primirje između Izraela i Libana stupilo na snagu: 'Dosta je ubijanja'
BBC News pre 13 minutajoš 19 povezanih
U Srbiji toplo za ovo doba godine: Najviša temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 12 povezanih
Ko je bogati muž Meline Džinović? Englez (70) poseduje imperiju, a devojka iz Ukrajine mu rodila bebu pre godinu dana
Blic pre 13 minutajoš 12 povezanih
Užasne vesti za Zvezdu! Povredio se veliki adut Obradovića!
Večernje novosti pre 13 minutajoš 16 povezanih
Užas na Voždovcu, muškarac pao sa terase: Dramatična noć u Beogradu, oglasila se Hitna pomoć
Kurir pre 38 minutajoš 8 povezanih