Povezane vesti
Mešina: Postao sam faktor podela
Sportski žurnal pre 21 sat
Etore otvorenim pismom oblazložio razloge povlačenja. Etore Mesina je, odlukom da se posle šest godina povuče sa kormila Olimpije iz Milana, u ponedeljak uveče, ostavio pomalo zatečenu košarkašku javnost. Sve to uoči danmašnjeg gostovanja Manekena… »
Šokirao Evropu otkazom, a sada otkrio neočekivani razlog: Poslao nesvakidašnje pismo, sada je sve još čudnije nego što je bilo…
Nova pre 1 dan
Etore Mesina, trener Olimpije iz Milana, odlučio je da podnese ostavku na tu funkciju i da preuzme drugu u klubu. Da, verovali ili ne i to se desilo. Trener je podneo ostavku, što inače treneri retko kada rade u sredini koja im potpuno veruje, a onda je… »
Mesina objasnio razlog otkaza
Sportske.net pre 1 dan
Etore Mesina podneo je ostavku na mestu trenera Olimpije iz Milana posle šest godina. On se javnosti obratio otvorenim pismom, a mi ga prenosimo u celosti. "Oprostićete mi što ću ovim pismom, a ne na konferencijama za medije ili intervjuima, objasniti… »
Mesina objasnio šokantan otkaz: "Postao sam razlog podele"
B92 pre 1 dan
Etore Mesina šokirao je javnost time što je odlučio da više ne bude trener Olimpije Milano, a sada je obrazložio i zašto. Legendarni stručnjak podneo je ostavku nakon što je otvoreno priznao da je postao faktor podela u timu i da je njegova prisutnost… »
Iskreno i jednostavno: Etore Mesina otkrio pravi razlog ostavke
Sport klub pre 1 dan
Etore Mesina podneo je u ponedeljak ostavku na mesto trenera Olimpije, ali je ostao u klubu. Ekipa iz Milana dobila je odmah novog trenera, Mesinino mesto preuzeo je Đuzepe Poeta. Spekulisalo se tokom večeri o razlozima za odluku koju je doneo, a Mesina… »
Vesti dana »
Otkriven identitet žene koja je pretila poslanicima: Među ćacijima koji su kidisali na opoziciju i predsednik Skupštine Savski venac FOTO
Nova pre 5 satijoš 36 povezanih
„Profesorka, uz Vas smo“: Skup podrške Jeleni Kleut u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 25 minutajoš 15 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku nakon poraza Partizana od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 103 povezane
Subvencije naredne godine 116 milijardi dinara! Mali: "Budžet za poljoprivredu u 2026. iznosi 147,5 milijardi"
Blic pre 3 satajoš 61 povezana