Повезане вести
Мешина: Постао сам фактор подела
Спортски журнал 25.11.2025
Еторе отвореним писмом облазложио разлоге повлачења. Еторе Месина је, одлуком да се после шест година повуче са кормила Олимпије из Милана, у понедељак увече, оставио помало затечену кошаркашку јавност. Све то уочи данмашњег… »
Шокирао Европу отказом, а сада открио неочекивани разлог: Послао несвакидашње писмо, сада је све још чудније него што је било…
Нова 25.11.2025
Еторе Месина, тренер Олимпије из Милана, одлучио је да поднесе оставку на ту функцију и да преузме другу у клубу. Да, веровали или не и то се десило. Тренер је поднео оставку, што иначе тренери ретко када раде у средини која им… »
Месина објаснио разлог отказа
Спортске.нет 25.11.2025
Еторе Месина поднео је оставку на месту тренера Олимпије из Милана после шест година. Он се јавности обратио отвореним писмом, а ми га преносимо у целости. "Опростићете ми што ћу овим писмом, а не на конференцијама за медије или… »
Месина објаснио шокантан отказ: "Постао сам разлог поделе"
Б92 25.11.2025
Еторе Месина шокирао је јавност тиме што је одлучио да више не буде тренер Олимпије Милано, а сада је образложио и зашто. Легендарни стручњак поднео је оставку након што је отворено признао да је постао фактор подела у тиму и да… »
Искрено и једноставно: Еторе Месина открио прави разлог оставке
Спорт клуб 25.11.2025
Еторе Месина поднео је у понедељак оставку на место тренера Олимпије, али је остао у клубу. Екипа из Милана добила је одмах новог тренера, Месинино место преузео је Ђузепе Поета. Спекулисало се током вечери о разлозима за одлуку… »
Вести дана »
Данас претежно облачно, поподне пљускови са грмљавином, до 26 степени
Н1 Инфо пре 16 минутајош 8 повезаних
'Атенборо се никада неће пензионисати': ББЦ продуцент Мајк Гантон о легендарном природњаку
BBC News пре 16 минутајош 4 повезане
Трамп: Примирје са Ираном остаје на снази након размене ватре у Ормузу
Инсајдер пре 11 минутајош 2 повезане
Ђедовић Хандановић: Нисмо задовољни МОЛ-овим приједлогом, али настављамо преговоре
СЕЕбиз пре 36 минутајош 3 повезане