Povezane vesti

Tramp najavio kraj rata u Ukrajini

Tramp najavio kraj rata u Ukrajini

Alo pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp govorio je o ratu u Ukrajini dok se obraćao u Ružičnjaku Bele kuće. "Nije lako, ali mislim da ćemo uspeti" - rekao je Tramp, a preneli su mediji. On je inače prisustvovao tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja ćurki povodom… »
Tramp najavio kraj rata u Ukrajini!

Tramp najavio kraj rata u Ukrajini!

Telegraf pre 2 dana
"Nije lako, ali mislim da ćemo uspeti", izjavio je predsednik SAD Donald Tramp u vezi sa ratom u Ukrajini, dok se obraćao u Ružičnjaku Bele kuće. On je prisustvovao tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja ćurki povodom Dana zahvalnosti. Ponovo se osvrćući… »
Tramp: Dogovor o rešenju ukrajinskog sukoba blizu

Tramp: Dogovor o rešenju ukrajinskog sukoba blizu

Sputnik pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp smatra da je dogovor o rešenju ukrajinskog sukoba veoma blizu. Govoreći o rešavanju sukoba, Tramp je rekao da on nije lak. „Mislim da smo veoma blizu dogovora. Uskoro ćemo saznati. Mislio sam da će to biti urađeno… »
Marko Rubio izbegava Kaju Kalas

Marko Rubio izbegava Kaju Kalas

Vesti online pre 2 dana
Američki državni sekretar Marko Rubio odbija da održi bilateralne sastanke o ukrajinskom rešenju sa Kajom Kalas, šefom evropske diplomatije, usled njenih zategnutih odnosa sa administracijom predsednika SAD Donalda Trampa, izveštava „Politiko“… »
Mediji otkrili zašto Rubio odbija da se sastane sa Kalas

Mediji otkrili zašto Rubio odbija da se sastane sa Kalas

Sputnik pre 2 dana
Američki državni sekretar Marko Rubio odbija da održi bilateralne sastanke o ukrajinskom rešenju sa Kajom Kalas, šefom evropske diplomatije, usled njenih zategnutih odnosa sa administracijom predsednika SAD Donalda Trampa, izveštava „Politiko“… »

Vesti dana »