Povezane vesti

Tramp najavio kraj rata u Ukrajini

Tramp najavio kraj rata u Ukrajini

Alo pre 31 dana
Predsednik SAD Donald Tramp govorio je o ratu u Ukrajini dok se obraćao u Ružičnjaku Bele kuće. "Nije lako, ali mislim da ćemo uspeti" - rekao je Tramp, a preneli su mediji. On je inače prisustvovao tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja ćurki povodom… »
Tramp najavio kraj rata u Ukrajini!

Tramp najavio kraj rata u Ukrajini!

Telegraf pre 31 dana
"Nije lako, ali mislim da ćemo uspeti", izjavio je predsednik SAD Donald Tramp u vezi sa ratom u Ukrajini, dok se obraćao u Ružičnjaku Bele kuće. On je prisustvovao tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja ćurki povodom Dana zahvalnosti. Ponovo se osvrćući… »
Tramp: Dogovor o rešenju ukrajinskog sukoba blizu

Tramp: Dogovor o rešenju ukrajinskog sukoba blizu

Sputnik pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp smatra da je dogovor o rešenju ukrajinskog sukoba veoma blizu. Govoreći o rešavanju sukoba, Tramp je rekao da on nije lak. „Mislim da smo veoma blizu dogovora. Uskoro ćemo saznati. Mislio sam da će to biti urađeno… »
Marko Rubio izbegava Kaju Kalas

Marko Rubio izbegava Kaju Kalas

Vesti online pre 31 dana
Američki državni sekretar Marko Rubio odbija da održi bilateralne sastanke o ukrajinskom rešenju sa Kajom Kalas, šefom evropske diplomatije, usled njenih zategnutih odnosa sa administracijom predsednika SAD Donalda Trampa, izveštava „Politiko“… »
Mediji otkrili zašto Rubio odbija da se sastane sa Kalas

Mediji otkrili zašto Rubio odbija da se sastane sa Kalas

Sputnik pre 31 dana
Američki državni sekretar Marko Rubio odbija da održi bilateralne sastanke o ukrajinskom rešenju sa Kajom Kalas, šefom evropske diplomatije, usled njenih zategnutih odnosa sa administracijom predsednika SAD Donalda Trampa, izveštava „Politiko“… »

Vesti dana »