Povezane vesti

Nastavljeno suđenje Marku Pavloviću osumnjičenom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić

Nastavljeno suđenje Marku Pavloviću osumnjičenom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić

Blic pre 31 dana
Suđenje Marku Pavloviću u Višem sudu u Beogradu se nastavlja Pavlović je optužen za pokušaj teškog ubistva studentkinje Sonje Ponjavić Saslušanjem oštećene studentkinje Sonje Ponjavić, u Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Marku Pavloviću, koji… »
Suđenje za pokušaj ubistva studentkinje, Sonja Ponjavić prvi put svedočila: "I dalje imam strah od saobraćaja"

Suđenje za pokušaj ubistva studentkinje, Sonja Ponjavić prvi put svedočila: "I dalje imam strah od saobraćaja"

N1 Info 25.11.2025
Na suđenju u slučaju gaženja studentkinje u Ruzveltovoj ulici svedočila je oštećena Sonja Ponjavić, kao i dva studenta redara koji su tog dana takođe bili na blokadi. "Fizički sam dobro, ali i dalje imam strah od saobraćaja posebno kada sam na ulici i… »
Studentkinja Sonja Ponajvić na suđenju: „I dalje imam strah od saobraćaja“

Studentkinja Sonja Ponajvić na suđenju: „I dalje imam strah od saobraćaja“

Nedeljnik 25.11.2025
Na suđenju u slučaju gaženja studentkinje u Ruzveltovoj ulici svedočila je oštećena Sonja Ponjavić, kao i dva studenta redara koji su tog dana takođe bili na blokadi, piše N1. „Fizički sam dobro, ali i dalje imam strah od saobraćaja posebno kada sam na… »
Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj

Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj

Euronews 25.11.2025
Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Marku Pavloviću, optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici. Na današnjem ročištu prisustvovala je i oštećena, koja se ranije nije pojavljivala zbog zdravstvenih… »
„Išao je velikom brzinom, uplašila sam se, držao je obe ruke na volanu“: Studenti svedočili na suđenju za pokušaj ubistva…

„Išao je velikom brzinom, uplašila sam se, držao je obe ruke na volanu“: Studenti svedočili na suđenju za pokušaj ubistva…

Nova 25.11.2025
Svedočenjem studentkinje Sonje Ponjavić i njenih kolega Tare Jovanović i Đorđa Nedeljkovića nastavjeno je suđenje Marku Pavloviću, okrivljenom da je Sonju Ponjavić udario kolima u Ruzveltovoj ulici u januaru ove godine, prilikom odavanja pošte žrtvama… »
Studentkinja Sonja Ponjavić pred sudom: “Još uvek se plašim ulice”

Studentkinja Sonja Ponjavić pred sudom: “Još uvek se plašim ulice”

Luftika 25.11.2025
Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Marku Pavloviću (38) optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici. Kako javlja reporter Nova.rs sa lica mesta, ovom ročištu je prisustvovala i oštećena Sonja, koja se… »
Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje, svedočila Sonja Ponjavić: "Osećam strah na ulici"

Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje, svedočila Sonja Ponjavić: "Osećam strah na ulici"

NIN 25.11.2025
Na suđenju Marku Pavloviću (38), optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić za vreme protesta u Beogradu, danas je iskaz dala oštećena koja je navela da se fizički oseća dobro, ali da psihički oseća strah kada je na ulici i tokom noći. Ona… »
Studentkinja Sonja svedočila o pokušaju ubistva u Ruzveltovoj ulici: „Još uvek se plašim saobraćaja, pogotovo kada sam blizu…

Studentkinja Sonja svedočila o pokušaju ubistva u Ruzveltovoj ulici: „Još uvek se plašim saobraćaja, pogotovo kada sam blizu…

Nova 25.11.2025
Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Marku Pavloviću (38) optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici. Studentkinja je danas sve Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ovom ročištu je prisustvovala i… »
Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić tokom studentskog protesta

Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić tokom studentskog protesta

Danas 25.11.2025
U Višem sudu u Beogradu danas u 11 časova nastavljeno je suđenje Marku Pavloviću (38), optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić (20), koja je teško povređena 16. januara ove godine u Ruzveltovoj ulici kada je optuženi na nju naleteo… »
Nastavlja se suđenje za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić

Danas 25.11.2025
Suđenje Marku Pavloviću, optuženom da je u januaru ove godine kolima udario i povredio studentkinju Sonju Ponjavić, biće nastavljeno danas (utorak) u Višem sudu u Beogradu. Tokom odavanje počasti žrtvama nastradalim u padu nadstrešnice u Novom Sadu 1… »

Nedeljnik 25.11.2025
Suđenje Marku Pavloviću, optuženom da je u januaru ove godine kolima udario i povredio studentkinju Sonju Ponjavić, biće nastavljeno danas (utorak) u Višem sudu u Beogradu, piše Danas. Tokom odavanje počasti žrtvama nastradalim u padu nadstrešnice u… »
Udario studentkinju, nosio je na krovu, pa se pravdao da se „izgubio“: Optuženi za pokušaj ubistva studentkinje Sonje danas…

Udario studentkinju, nosio je na krovu, pa se pravdao da se „izgubio“: Optuženi za pokušaj ubistva studentkinje Sonje danas…

Nova 25.11.2025
Suđenje Marku Pavloviću (38) za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici, trebalo bi danas da bude nastavljeno pred Višim sudom u Beogradu. Pavlović se izjasnio da nije kriv za delo koje mu stavlja na teret, navodeći da nije imao… »

Vesti dana »