Povezane vesti
Nastavljeno suđenje Marku Pavloviću osumnjičenom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić
Blic pre 2 dana
Suđenje Marku Pavloviću u Višem sudu u Beogradu se nastavlja Pavlović je optužen za pokušaj teškog ubistva studentkinje Sonje Ponjavić Saslušanjem oštećene studentkinje Sonje Ponjavić, u Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Marku Pavloviću, koji… »
Suđenje za pokušaj ubistva studentkinje, Sonja Ponjavić prvi put svedočila: "I dalje imam strah od saobraćaja"
N1 Info pre 2 dana
Na suđenju u slučaju gaženja studentkinje u Ruzveltovoj ulici svedočila je oštećena Sonja Ponjavić, kao i dva studenta redara koji su tog dana takođe bili na blokadi. "Fizički sam dobro, ali i dalje imam strah od saobraćaja posebno kada sam na ulici i… »
Studentkinja Sonja Ponajvić na suđenju: „I dalje imam strah od saobraćaja“
Nedeljnik pre 2 dana
Na suđenju u slučaju gaženja studentkinje u Ruzveltovoj ulici svedočila je oštećena Sonja Ponjavić, kao i dva studenta redara koji su tog dana takođe bili na blokadi, piše N1. „Fizički sam dobro, ali i dalje imam strah od saobraćaja posebno kada sam na… »
Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj
Euronews pre 2 dana
Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Marku Pavloviću, optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici. Na današnjem ročištu prisustvovala je i oštećena, koja se ranije nije pojavljivala zbog zdravstvenih… »
„Išao je velikom brzinom, uplašila sam se, držao je obe ruke na volanu“: Studenti svedočili na suđenju za pokušaj ubistva…
Nova pre 2 dana
Svedočenjem studentkinje Sonje Ponjavić i njenih kolega Tare Jovanović i Đorđa Nedeljkovića nastavjeno je suđenje Marku Pavloviću, okrivljenom da je Sonju Ponjavić udario kolima u Ruzveltovoj ulici u januaru ove godine, prilikom odavanja pošte žrtvama… »
Studentkinja Sonja Ponjavić pred sudom: “Još uvek se plašim ulice”
Luftika pre 2 dana
Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Marku Pavloviću (38) optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici. Kako javlja reporter Nova.rs sa lica mesta, ovom ročištu je prisustvovala i oštećena Sonja, koja se… »
Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje, svedočila Sonja Ponjavić: "Osećam strah na ulici"
NIN pre 2 dana
Na suđenju Marku Pavloviću (38), optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić za vreme protesta u Beogradu, danas je iskaz dala oštećena koja je navela da se fizički oseća dobro, ali da psihički oseća strah kada je na ulici i tokom noći. Ona… »
Studentkinja Sonja svedočila o pokušaju ubistva u Ruzveltovoj ulici: „Još uvek se plašim saobraćaja, pogotovo kada sam blizu…
Nova pre 2 dana
Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Marku Pavloviću (38) optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici. Studentkinja je danas sve Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ovom ročištu je prisustvovala i… »
Nastavljeno suđenje optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić tokom studentskog protesta
Danas pre 2 dana
U Višem sudu u Beogradu danas u 11 časova nastavljeno je suđenje Marku Pavloviću (38), optuženom za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić (20), koja je teško povređena 16. januara ove godine u Ruzveltovoj ulici kada je optuženi na nju naleteo… »
Nastavlja se suđenje za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić
Danas pre 2 dana
Suđenje Marku Pavloviću, optuženom da je u januaru ove godine kolima udario i povredio studentkinju Sonju Ponjavić, biće nastavljeno danas (utorak) u Višem sudu u Beogradu. Tokom odavanje počasti žrtvama nastradalim u padu nadstrešnice u Novom Sadu 1… »
Nastavlja se suđenje za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić
Nedeljnik pre 2 dana
Suđenje Marku Pavloviću, optuženom da je u januaru ove godine kolima udario i povredio studentkinju Sonju Ponjavić, biće nastavljeno danas (utorak) u Višem sudu u Beogradu, piše Danas. Tokom odavanje počasti žrtvama nastradalim u padu nadstrešnice u… »
Udario studentkinju, nosio je na krovu, pa se pravdao da se „izgubio“: Optuženi za pokušaj ubistva studentkinje Sonje danas…
Nova pre 2 dana
Suđenje Marku Pavloviću (38) za pokušaj ubistva studentkinje Sonje Ponjavić u Ruzveltovoj ulici, trebalo bi danas da bude nastavljeno pred Višim sudom u Beogradu. Pavlović se izjasnio da nije kriv za delo koje mu stavlja na teret, navodeći da nije imao… »
Vesti dana »
Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,3875 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) NATO zemlja spremna za rat sa Rusijom?! Isplivao tajni plan: Počinje totalna mobilizacija, 800.000 vojnika kreće na front, auto-putevi se pretvaraju u piste za vojne avione
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Željko Obradović sleteo u Beograd, jedva prošao kroz masu navijača Partizana
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Amandman od 1,4 milijarde evra: Da li je država počela da prikuplja novac za otkup NIS-a?
Danas pre 11 satijoš 1 povezana