Povezane vesti

Pucnjava u Bijeljini: Napadač ispalio hitac pa pobegao sa lica mesta, nekoliko minuta kasnije sam se javio policiji

Pucnjava u Bijeljini: Napadač ispalio hitac pa pobegao sa lica mesta, nekoliko minuta kasnije sam se javio policiji

Blic pre 1 dan
Povređeni je zbrinut od strane Službe hitne pomoći i nije životno ugrožen Policijski službenici su uhapsili osumnjičenog Jutros oko 08.52 časova u Bijeljini došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac, Oliver Ostojić (40) iz Bijeljine, potvrđeno je… »
U pucnjavi ranjen muškarac (40)! Užas u Bijeljini

U pucnjavi ranjen muškarac (40)! Užas u Bijeljini

Alo pre 1 dan
Nakon što je pucao, osumnjičeni se odvezao sa lica mesta. U Bijeljini je jutros iz vatrenog oružja ranjen četrdesetogodišnji Oliver O., dok se za napadača sumnjiči Bratislav B., koji se nekoliko minuta nakon pucnjave sam predao policiji. Policija navodi… »
Pucnjava u Bijeljini: Napadač pucao, pa se predao policiji

Pucnjava u Bijeljini: Napadač pucao, pa se predao policiji

Večernje novosti pre 1 dan
JUTROS oko 08.52 časova u Bijeljini došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac, Oliver Ostojić (40) iz Bijeljine, potvrđeno je iz Policijske uprave Bijeljina. Foto D. Pozderović U Bijeljini je jutros ranjen Oliver Ostojić, a osumnjičeni za pucnjavu… »
Pucnjava u Bijeljini: Ranjen muškarac, osumnjičeni se sam predao

Pucnjava u Bijeljini: Ranjen muškarac, osumnjičeni se sam predao

Euronews pre 1 dan
U Bijeljini je jutros ranjen O.O, a osumnjičeni za pucnjavu B.B. sam se predao policiji nekoliko minuta nakon događaja. Policijska uprava Bijeljine saopštila je da se pucnjava dogodila jutros nešto pre devet sati, a O.O. zadobio povredu desne noge… »

Blic pre 1 dan
Povređeni je zbrinut od strane Službe hitne pomoći i nije životno ugrožen Policijski službenici su uhapsili osumnjičenog Jutros oko 08.52 časova u Bijeljini došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac, Oliver Ostojić (40) iz Bijeljine, potvrđeno je… »
Pucnjava u Bijeljini: Ranjen muškarac (40)

Pucnjava u Bijeljini: Ranjen muškarac (40)

Kurir pre 1 dan
U Bijeljini je jutros ranjen Oliver O, a osumnjičeni za pucnjavu Bratislav B. sam se predao policiji nekoliko minuta nakon događaja. - Jutros oko 08.52 časova u Ulici Pantilinska 145/a u Bijeljini došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Oliver O. (40) iz… »
Pucnjava u Bijeljini, ima ranjenih

Pucnjava u Bijeljini, ima ranjenih

Telegraf pre 1 dan
U Bijeljini je jutros ranjen Oliver Ostojić, a osumnjičeni za pucnjavu Bratislav B. sam se predao policiji nekoliko minuta nakon događaja. "Jutros oko 08.52 časova u Ulici Pantilinska 145/a u Bijeljini došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen Oliver… »

Vesti dana »