Povezane vesti
Tragedija kod Leskovca: Nastradao muškarac, podleteo pod autobus
Alo pre 3 dana
Muškarac (39) poginuo je kada se, navodno, bacio pod autobus u pokretu u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potreseni. - Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala da će ovo učiniti. Skočio je… »
Tragedija kod Leskovca: Muškarac stradao u saobraćajnoj nesreći
Nova pre 2 dana
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potreseni. „Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala da će ovo učiniti. Skočio je… »
Muškarac se bacio na autobus u pokretu: Užas kod Leskovca, stradao na mestu, putnici potreseni
Kurir pre 2 dana
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potreseni. - Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala da će ovo učiniti. Skočio je… »
Muškarac se bacio na autobus u pokretu, stradao na licu mesta: Horor kod Leskovca, putnici u šoku
Mondo pre 2 dana
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca, potvrdili su medijima očevici. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potrešeni. "Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala… »
Muškarac se bacio na autobus u pokretu kod Rudara
Jugmedia pre 2 dana
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca, potvrdili su juGmedii očevici. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potrešeni. „Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala… »
Tragedija kod Leskovca: Muškarac se bacio na autobus u pokretu, stradao na mestu!
Blic pre 2 dana
Saobraćaj na toj deonici bio je u zastoju do 10:30 sati Na licu mesta su očevici opisali događaj kao iznenadan i tragičan Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili… »
Vesti dana »
Nemačka izradila tajni plan za rat sa Rusijom: Oko 800.000 vojnika bilo bi prebačeno na istočni front
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Nikola Rokvić se oglasio povodom dočeka Željka Obradovića na aerodromu! Napisao 3 reči koje odzvanjaju
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
Amandman od 1,4 milijarde evra: Da li je država počela da prikuplja novac za otkup NIS-a?
Danas pre 10 satijoš 1 povezana