Povezane vesti
Tragedija kod Leskovca: Nastradao muškarac, podleteo pod autobus
Alo 25.11.2025
Muškarac (39) poginuo je kada se, navodno, bacio pod autobus u pokretu u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potreseni. - Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala da će ovo učiniti. Skočio je… »
Tragedija kod Leskovca: Muškarac stradao u saobraćajnoj nesreći
Nova 25.11.2025
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potreseni. „Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala da će ovo učiniti. Skočio je… »
Muškarac se bacio na autobus u pokretu: Užas kod Leskovca, stradao na mestu, putnici potreseni
Kurir 25.11.2025
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potreseni. - Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala da će ovo učiniti. Skočio je… »
Muškarac se bacio na autobus u pokretu, stradao na licu mesta: Horor kod Leskovca, putnici u šoku
Mondo 25.11.2025
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca, potvrdili su medijima očevici. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potrešeni. "Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala… »
Muškarac se bacio na autobus u pokretu kod Rudara
Jugmedia 25.11.2025
Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca, potvrdili su juGmedii očevici. U autobusu su se nalazili putnici koji su vidno potrešeni. „Videla sam da neko trči ka autobusu, ali nisam verovala… »
Tragedija kod Leskovca: Muškarac se bacio na autobus u pokretu, stradao na mestu!
Blic 25.11.2025
Saobraćaj na toj deonici bio je u zastoju do 10:30 sati Na licu mesta su očevici opisali događaj kao iznenadan i tragičan Muškarac (39) bacio se na autobus u pokretu i nastradao na licu mesta u blizini sela Rudare kod Leskovca. U autobusu su se nalazili… »
Vesti dana »
MOL o novom roku za NIS: I dalje verujemo da bi ova transakcija bila od koristi za sve
N1 Info pre 29 minutajoš 31 povezana
(VIDEO) Pretres restorana "27" na Senjaku, traže se novi dokazi
N1 Info pre 49 minutajoš 76 povezanih
Vasiljević: Ukoliko OFAC ne produži rok za pregovore o NIS-u Srbija će morati da preduzme drugačije korake nego do sada
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
Eksplodirao kompresor u fabrici MOL u Mađarskoj, jedna osoba poginula više teško povređenih
RTV pre 7 satijoš 44 povezane