Povezane vesti

'BBC možda nije u sigurnim rukama pod sadašnjim predsednikom UO'

BBC News pre 2 dana
Samir Šah je odgovarao na pitanja britanskih poslanika o krizi BBC-ja, a predsednica parlamentarnog odbora smatra da korporacija ne ide u dobrom pravcu. Pitanje je da li je Upravni odbor BBC-ja u sigurnim rukama pod vođstvom Samira Šaha, ocenila je… »
‘BBC možda nije u sigurnim rukama pod sadašnjim predsednikom UO’

Danas pre 2 dana
Pitanje je da li je Upravni odbor BBC-ja u sigurnim rukama pod vođstvom Samira Šaha, ocenila je šefica Odbora za kulturu britanskog parlamenta, opisujući njegove dokaze i odgovore kao „nejasne“. Šah se pojavio pred odborom Donjeg doma parlamenta posle… »

Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja Pitanje je da li je Upravni odbor BBC-ja u sigurnim rukama pod vođstvom Samira Šaha, ocenila je šefica Odbora za kulturu britanskog parlamenta, opisujući njegove dokaze i odgovore kao „nejasne“… »

NIN pre 2 dana
Pitanje je da li je Upravni odbor BBC-ja u sigurnim rukama pod vođstvom Samira Šaha, ocenila je šefica Odbora za kulturu britanskog parlamenta, opisujući njegove dokaze i odgovore kao "nejasne". Šah se pojavio pred odborom Donjeg doma parlamenta posle… »

Radio 021 pre 2 dana
Samir Šah je odgovarao na pitanja britanskih poslanika o krizi BBC-ja, a predsednica parlamentarnog odbora smatra da korporacija ne ide u dobrom pravcu. Getty Images Samir Šah, predsednik Upravnog odbora BBC-ja Pitanje je da li je Upravni odbor BBC-ja u… »

Vesti dana »