Povezane vesti
Trampov pravni haos: Odbačene optužnice protiv bivšeg šefa FBI i državne tužiteljke
Nova pre 1 dan
Federalni sudija u ponedeljak je odbacio optužnice protiv bivšeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija i državne tužiteljke Njujorka Leticije Džejms, uz obrazloženje da je imenovanje privremene američke tužiteljke Lindzi Haligan u Istočnom okrugu Virdžinije… »
Odbačeni krivični postupci protiv Trampovih protivnika, bivšeg šefa FBI i njujorške tužiteljke
Danas pre 1 dan
Američki federalni sudija odbacio je danas vođenje krivičnih postupaka protiv bivšeg direktora FBI-ja Džejmsa Komija i državne tužiteljke Njujorka Leticije Džejms, zadavši snažan udarac nastojanjima administracije predsednika SAD Donalda Trampa da se… »
Vesti dana »
Požar u Hongkongu: Stradalo 36 ljudi, među njima vatrogasac, skoro 300 se vodi kao nestalo
Radio 021 pre 12 minutajoš 34 povezane
(VIDEO) Novi incident sa osobama iz "Ćacilenda", NPS tvrdi da su napadnute dve njihove poslanice
N1 Info pre 42 minutajoš 39 povezanih
VIDEO Jelena Kleut na skupu podrške u kampusu: "Hvala mojim studentima, vi ste moj Senat"
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih
Srbija na udaru ledenog fronta Temperatura, kiša, sneg – sve će se sručiti! U ovom delu zemlje snežni pokrivač i do 10 santimetara!
Dnevnik pre 32 minutajoš 35 povezanih