Povezane vesti

Tara tvrdi da su joj sipali drogu u klubu nakon čega je završila u bolnici: "Ostavila sam piće na šanku, a kad sam se vratila…

Tara tvrdi da su joj sipali drogu u klubu nakon čega je završila u bolnici: "Ostavila sam piće na šanku, a kad sam se vratila…

Kurir pre 2 dana
Holivudska glumica Tara Rid podnela je prijavu policiji nakon što je, kako tvrdi, bila drogirana tokom izlaska u jedan bar u Čikagu prošlog vikenda. Njena predstavnica za medije, Džejn Oven, poručila je za Entertainment Weekly: „Tara Rid je podnela… »
Pijana, drogirana..? Uznemirujući snimak glumice u hotelu! Pada sa stolice, jedva priča, lekari hitne pomoći morali reagovati…

Pijana, drogirana..? Uznemirujući snimak glumice u hotelu! Pada sa stolice, jedva priča, lekari hitne pomoći morali reagovati…

Dnevnik pre 2 dana
Glumica Tara Rid se oglasila nakon što je objavljena vest da je pravila haos u hotelskom baru, nakon čega je hitno hospitalizovana. Glumica Tara Rid onesvestila se u baru jednog hotela u Americi, nakon što je neko vreme nepovezano izgovarala reči i… »
Uznemirujući snimak glumice pre dolaska Hitne pomoći: Ne može da priča i pada sa kolica, lekari rekli da je drogirana

Uznemirujući snimak glumice pre dolaska Hitne pomoći: Ne može da priča i pada sa kolica, lekari rekli da je drogirana

Mondo pre 2 dana
Glumica Tara Rid onesvestila se u baru jednog hotela u Americi, nakon što je neko vreme nepovezano izgovarala reči i navodno izazvala incident. Hitna pomoć je brzo reagovala, glumica je prebačena u bolnicu gde je provela skoro osam sati, nakon čega se… »
Slavna glumica hitno prevezena u bolnicu na nosilima: Pravila haos i vikala u hotelskom baru, pa se onesvestila

Slavna glumica hitno prevezena u bolnicu na nosilima: Pravila haos i vikala u hotelskom baru, pa se onesvestila

Mondo pre 2 dana
Zvezda filma "American Pie", Tara Rid, prevezena je u bolnicu nakon što je navodno drogirana u baru u Čikagu. Snimak do kojeg je došao TMZ prikazuje glumicu, 50, kako sede u invalidskim kolicima u hotelskom lobiju, pre nego što su je hitni medicinski… »
Šokantan snimak glumice iz "Američke pite": Nadrogirali su me, čaša je bila prekrivena salvetom VIDEO

Šokantan snimak glumice iz "Američke pite": Nadrogirali su me, čaša je bila prekrivena salvetom VIDEO

B92 pre 2 dana
Glumica Tara Rid (50) tvrdi da je bila drogirana i ostavljena bez svesti u incidentu koji se dogodio u ranim jutarnjim satima u nedelju. Zvezda serije "Američka pita" je hitno prevezena u bolnicu, a uznemirujući video koji je objavio TMZ prikazuje je… »

Vesti dana »