Повезане вести

"Имала сам 12 година": Изјава Весне Ђогани шокирала све на мрежама, садашњег мужа упознала док је била малолетна

"Имала сам 12 година": Изјава Весне Ђогани шокирала све на мрежама, садашњег мужа упознала док је била малолетна

Мондо 25.11.2025
Мало ко зна да су Весна и Ђоле Ђогани, познати дуо из истоименог бенда и муж и жена који су у складном браку добили двоје деце, упознали док је певачица била још малолетна. Ђоле је од Весне старији 18 година, а она се присетила… »
Ђоле Ђогани упознао Весну док је била малолетна: Испливала истина, открила шта јој је Слађа рекла чим ју је видела

Ђоле Ђогани упознао Весну док је била малолетна: Испливала истина, открила шта јој је Слађа рекла чим ју је видела

Блиц 25.11.2025
Због своје преданости и талента, Весна је постигла напредак и остварила успешну каријеру. Учествовала је на турнејама и постала не само плесачица, већ и певачица. Весна и Ђоле Ђогани су започели везу након што се он развео од… »
"Била сам ружно паче кад смо се упознали" Весна Ђогани о првом сусрету са Ђолетом, а ево шта јој је Слађа рекла чим ју је…

"Била сам ружно паче кад смо се упознали" Весна Ђогани о првом сусрету са Ђолетом, а ево шта јој је Слађа рекла чим ју је…

Курир 25.11.2025
Весна Ђогани и Ђоле Ђогани важе за један од најскладнијих парова, а о њиховом односу се година спекулише у јавности јер је пре ње био у браку са њиховом колегиницом Слађом Делибашић. Поред тога, Ђоле је старији од Весне 18… »

Вести дана »