Povezane vesti

Šok, Stanija će poludeti! Aneli i Asmin sve bliži pomirenju, želi da joj pruži drugu šansu, a ona sve priznala

Šok, Stanija će poludeti! Aneli i Asmin sve bliži pomirenju, želi da joj pruži drugu šansu, a ona sve priznala

Telegraf pre 30 dana
Sinoć, u ponedeljak 24. novembra, bila je emisija "Pretres nedelje", a Asmin Durdžić je progovorio o pomirenju s Aneli Ahmić. - U izolaciji se događa sve od ljubavi do mržnje, a u jednom momentu je Aneli rekla Alibabi: ''Imam osećaj kao da se nikad nismo… »
"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: "Zaslužila je drugu šansu…

"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: "Zaslužila je drugu šansu…

Blic pre 30 dana
Aneli je istakla da je svakodnevno kuvala za Asmina, a on je pohvalio njene kulinarske veštine. Stanija Dobrojević iznela je mišljenje o mogućnosti pomirenja Aneli i Asmina. Asmin Drudžić i Aneli Ahmić su se nedavno pomirili, a sada je on govorio o… »
"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: Zaslužila je drugu šansu!

"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: Zaslužila je drugu šansu!

Kurir pre 30 dana
Asmin Drudžić i Aneli Ahmić nedavno su zakopali ratne sekire i pomirili se, a on je tokom emisije "Pretres nedelje" iskreno govorio o njihovom odnosu. Durdžić je priznao da li je voli kao ženu ili isključivo kao majku svog deteta. - U izolaciji se događa… »
"Imala bi život iz snova" Asmin spreman da pruži Aneli drugu šansu, obnoviće romansu?!

"Imala bi život iz snova" Asmin spreman da pruži Aneli drugu šansu, obnoviće romansu?!

Alo pre 30 dana
Alibaba šokirao sve prisutne svojim priznanjem! Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje", Asmin Durdžić Alibaba otvorio je dušu o svom iznenadnom pomirenju sa Aneli Ahmić, koje je šokiralo naciju. - U izolaciji se događa sve od ljubavi do mržnje, a u… »

Vesti dana »