Povezane vesti

Šok, Stanija će poludeti! Aneli i Asmin sve bliži pomirenju, želi da joj pruži drugu šansu, a ona sve priznala

Šok, Stanija će poludeti! Aneli i Asmin sve bliži pomirenju, želi da joj pruži drugu šansu, a ona sve priznala

Telegraf pre 2 dana
Sinoć, u ponedeljak 24. novembra, bila je emisija "Pretres nedelje", a Asmin Durdžić je progovorio o pomirenju s Aneli Ahmić. - U izolaciji se događa sve od ljubavi do mržnje, a u jednom momentu je Aneli rekla Alibabi: ''Imam osećaj kao da se nikad nismo… »
"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: "Zaslužila je drugu šansu…

"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: "Zaslužila je drugu šansu…

Blic pre 2 dana
Aneli je istakla da je svakodnevno kuvala za Asmina, a on je pohvalio njene kulinarske veštine. Stanija Dobrojević iznela je mišljenje o mogućnosti pomirenja Aneli i Asmina. Asmin Drudžić i Aneli Ahmić su se nedavno pomirili, a sada je on govorio o… »
"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: Zaslužila je drugu šansu!

"Imala bi život iz snova pored mene" Asmin nakon pomirenja sa Aneli progovorio o budućnosti: Zaslužila je drugu šansu!

Kurir pre 2 dana
Asmin Drudžić i Aneli Ahmić nedavno su zakopali ratne sekire i pomirili se, a on je tokom emisije "Pretres nedelje" iskreno govorio o njihovom odnosu. Durdžić je priznao da li je voli kao ženu ili isključivo kao majku svog deteta. - U izolaciji se događa… »
"Imala bi život iz snova" Asmin spreman da pruži Aneli drugu šansu, obnoviće romansu?!

"Imala bi život iz snova" Asmin spreman da pruži Aneli drugu šansu, obnoviće romansu?!

Alo pre 2 dana
Alibaba šokirao sve prisutne svojim priznanjem! Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje", Asmin Durdžić Alibaba otvorio je dušu o svom iznenadnom pomirenju sa Aneli Ahmić, koje je šokiralo naciju. - U izolaciji se događa sve od ljubavi do mržnje, a u… »

Vesti dana »