Повезане вести

Шок, Станија ће полудети! Анели и Асмин све ближи помирењу, жели да јој пружи другу шансу, а она све признала

Шок, Станија ће полудети! Анели и Асмин све ближи помирењу, жели да јој пружи другу шансу, а она све признала

Телеграф 25.11.2025
Синоћ, у понедељак 24. новембра, била је емисија "Претрес недеље", а Асмин Дурџић је проговорио о помирењу с Анели Ахмић. - У изолацији се догађа све од љубави до мржње, а у једном моменту је Анели рекла Алибаби: ''Имам… »
"Имала би живот из снова поред мене" Асмин након помирења са Анели проговорио о будућности: "Заслужила је другу шансу…

"Имала би живот из снова поред мене" Асмин након помирења са Анели проговорио о будућности: "Заслужила је другу шансу…

Блиц 25.11.2025
Анели је истакла да је свакодневно кувала за Асмина, а он је похвалио њене кулинарске вештине. Станија Добројевић изнела је мишљење о могућности помирења Анели и Асмина. Асмин Друџић и Анели Ахмић су се недавно помирили, а… »
"Имала би живот из снова поред мене" Асмин након помирења са Анели проговорио о будућности: Заслужила је другу шансу!

"Имала би живот из снова поред мене" Асмин након помирења са Анели проговорио о будућности: Заслужила је другу шансу!

Курир 25.11.2025
Асмин Друџић и Анели Ахмић недавно су закопали ратне секире и помирили се, а он је током емисије "Претрес недеље" искрено говорио о њиховом односу. Дурџић је признао да ли је воли као жену или искључиво као мајку свог… »
"Имала би живот из снова" Асмин спреман да пружи Анели другу шансу, обновиће романсу?!

"Имала би живот из снова" Асмин спреман да пружи Анели другу шансу, обновиће романсу?!

Ало 25.11.2025
Алибаба шокирао све присутне својим признањем! Током синоћње емисије "Претрес недеље", Асмин Дурџић Алибаба отворио је душу о свом изненадном помирењу са Анели Ахмић, које је шокирало нацију. - У изолацији се догађа све од… »

Вести дана »