Povezane vesti
Scena plesa iz novog Netfliksovog napetog trilera je hit na mrežama
Danas pre 2 dana
Na Netfliks je nedavno stigla serija pod nazivom The Beast in Me, koja se brzo našla na listi najgledanijih u mnogim zemljama. Netfliksov triler The Beast in Me postao je hit, a na društvenim mrežama posedbno se izdvojila jedna scena kao viralna, piše… »
Scena iz novog napetog Netfliksovog trilera hit na TikToku: Ljudi raspamećeni, "za Oskara je" (video)
Mondo pre 2 dana
Kler Dejns i Metju Ris glume komšije sa problematičnom prošlošću, upletenih u napetu igru mačke i miša koja istražuje opsesiju, saučesništvo i opasne narative koje stvaramo o drugima u eri izolacije i nepoverenja. Serija "Zver u meni", koja se odnedavno… »
Scena iz novog napetog Netflixovog trilera hit je na TikToku: "Za Oskara"
B92 pre 2 dana
Novi Netflixov triler "The Beast in Me" postao je ogroman hit, a jedna scena postala je viralna na društvenim mrežama. Oprez! Tekst sadrži spojlere! Kler Dejns i Metju Ris glume dvoje komšija s problematičnom prošlošću, upletenih u napetu igru mačke i… »
Vesti dana »
Država će se zadužiti da bi obezbedila novac za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Mesarović čestitala Vučiću i Orbanu na priznanju fondacije "Ištvan Pastor"
Euronews pre 3 satajoš 62 povezane
(VIDEO) Navijači Partizana na aerodromu: Ko ne skače taj je ćaci
Danas pre 16 minutajoš 60 povezanih
Putin: Trampov plan može da bude temelj mirovnog sporazuma; Britanija će proizvoditi dronove-presretače za Ukrajinu
RTS pre 15 minutajoš 35 povezanih
Sijarto za RTS: Amerika logično razmišlja o energetskom snabdevanju, Brisel ne mari za razum
RTS pre 2 satajoš 50 povezanih