Povezane vesti
"Kao da gledam neku seriju" Sara Jo prokomentarisala svađu KIJE Kockar i Katarine Živković: "Nikad nije jedna strana kriva"
Blic pre 2 dana
Sara Jo je prokomentarisala i njen sukob sa Milicom Pavlović Ne krije da je upućena u javne ratove koje vode njene kolege Pevačica Sara Jo neko vreme se povukla iz javnosti, a kako kaže pauza joj je bila preko potrebna. I u tom periodu su je pratili… »
"Nikad nije samo jedna strana kriva..." Pevačica otvoreno o javnom ratu Kije i Kaće Živković, a ono što je rekla za Milicu…
Kurir pre 1 dan
Među brojnim pevačima koji su se danas, 25. novembra pojavili na pres konferenciji povodom najave njihovih nastupa tokom novogodišnjih praznika na crnogorskom primorju, bila je i pevačica Sara Jovanović. Ona je na početku otkrila zbog čega se povukla s… »
"Seka mi je prišla na aerodromu" Breskvica otkrila surovu istinu o estradi, a onda su je pitali o Milici
Telegraf pre 2 dana
Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica pojavila se danas, 25. novembra na pres konferenciji gde je najavljen njen nastup na crnogorskom primorju u sklopu novogodišnjih praznika. Breskvica je stigla u kežual garderobi, i belom krznenom prsluku s… »
"Kija je odala? Nikad nije samo jedna strana kriva": Sara Jo o javnom sukobu bivših drugarica: "Kao serija!"
Telegraf pre 2 dana
Među brojnim pevačima koji su se danas, 25. novembra pojavili na pres konferenciji povodom najave njihovih nastupa tokom novogodišnjih praznika na crnogorskom primorju, bila je i pevačica Sara Jovanović. Ona je na početku otkrila zbog čega se povukla s… »
"I ja bih isto uradila..." Nataša Bekvalac konačno otkrila zašto se nije pojavila na koncertu Emine Jaković, sad je sve jasno…
Kurir pre 2 dana
Nataša Bekvalac najavila je svoj nastup za doček 2026. godine i priznala da li je spremna za nove radne pobede i uspehe. Pevačica je obećala da će svojoj publici prirediti spektakl. - Spremna sam, u ovom periodu sam uvek spremna uvek za sve što dolazi. I… »
Nataša nam otkrila istinu o sukobu sa JK, pa spomenula i ćerke: "Gledam Hanu da otkačim" (video)
Mondo pre 2 dana
Nataša Bekvalac se pojavila danas na prestoničkom događaju upriličenom povodom promocije zimske sezone. Ona je ovom prilikom bila raspoložena da proćaska sa predstavnicima sedme sile i prokomentariše sve aktuelne teme. "U ovom periodu sam spremna za sve… »
Nataša Bekvalac u poslednjem momentu odustala od odlaska na Eminin koncert: "Nije bilo polemike!"
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Nataša Bekvalac pojavila se danas, 25. novembra na pres konferenciji povodom zakazanih novogodišnjih nastupa na crnogorskom primorju. - Očekuje vas i mene, i vas nezaboravan nastup, to je taj dan pre Nove godine, gde smo već svi u euforiji… »
Vesti dana »
"A gde sad nađoste Orbana?" Skupština završila rad, nastavak u petak, na sednici se povela rasprava i o prisluškivanju: "Vaša je želja da nas dvojica pijemo kafu i pričamo o vama, toliko mogu da vam učinim" (video)
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
Vučić sa Orbanom u Subotici o zajedničkim projektima i odnosima Srbije i Mađarske
Beta pre 1 satjoš 67 povezanih