Povezane vesti

"Kao da gledam neku seriju" Sara Jo prokomentarisala svađu KIJE Kockar i Katarine Živković: "Nikad nije jedna strana kriva"

"Kao da gledam neku seriju" Sara Jo prokomentarisala svađu KIJE Kockar i Katarine Živković: "Nikad nije jedna strana kriva"

Blic pre 2 dana
Sara Jo je prokomentarisala i njen sukob sa Milicom Pavlović Ne krije da je upućena u javne ratove koje vode njene kolege Pevačica Sara Jo neko vreme se povukla iz javnosti, a kako kaže pauza joj je bila preko potrebna. I u tom periodu su je pratili… »
"Nikad nije samo jedna strana kriva..." Pevačica otvoreno o javnom ratu Kije i Kaće Živković, a ono što je rekla za Milicu…

"Nikad nije samo jedna strana kriva..." Pevačica otvoreno o javnom ratu Kije i Kaće Živković, a ono što je rekla za Milicu…

Kurir pre 1 dan
Među brojnim pevačima koji su se danas, 25. novembra pojavili na pres konferenciji povodom najave njihovih nastupa tokom novogodišnjih praznika na crnogorskom primorju, bila je i pevačica Sara Jovanović. Ona je na početku otkrila zbog čega se povukla s… »
"Seka mi je prišla na aerodromu" Breskvica otkrila surovu istinu o estradi, a onda su je pitali o Milici

"Seka mi je prišla na aerodromu" Breskvica otkrila surovu istinu o estradi, a onda su je pitali o Milici

Telegraf pre 2 dana
Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica pojavila se danas, 25. novembra na pres konferenciji gde je najavljen njen nastup na crnogorskom primorju u sklopu novogodišnjih praznika. Breskvica je stigla u kežual garderobi, i belom krznenom prsluku s… »
"Kija je odala? Nikad nije samo jedna strana kriva": Sara Jo o javnom sukobu bivših drugarica: "Kao serija!"

"Kija je odala? Nikad nije samo jedna strana kriva": Sara Jo o javnom sukobu bivših drugarica: "Kao serija!"

Telegraf pre 2 dana
Među brojnim pevačima koji su se danas, 25. novembra pojavili na pres konferenciji povodom najave njihovih nastupa tokom novogodišnjih praznika na crnogorskom primorju, bila je i pevačica Sara Jovanović. Ona je na početku otkrila zbog čega se povukla s… »
"I ja bih isto uradila..." Nataša Bekvalac konačno otkrila zašto se nije pojavila na koncertu Emine Jaković, sad je sve jasno…

"I ja bih isto uradila..." Nataša Bekvalac konačno otkrila zašto se nije pojavila na koncertu Emine Jaković, sad je sve jasno…

Kurir pre 2 dana
Nataša Bekvalac najavila je svoj nastup za doček 2026. godine i priznala da li je spremna za nove radne pobede i uspehe. Pevačica je obećala da će svojoj publici prirediti spektakl. - Spremna sam, u ovom periodu sam uvek spremna uvek za sve što dolazi. I… »
Nataša nam otkrila istinu o sukobu sa JK, pa spomenula i ćerke: "Gledam Hanu da otkačim" (video)

Nataša nam otkrila istinu o sukobu sa JK, pa spomenula i ćerke: "Gledam Hanu da otkačim" (video)

Mondo pre 2 dana
Nataša Bekvalac se pojavila danas na prestoničkom događaju upriličenom povodom promocije zimske sezone. Ona je ovom prilikom bila raspoložena da proćaska sa predstavnicima sedme sile i prokomentariše sve aktuelne teme. "U ovom periodu sam spremna za sve… »
Nataša Bekvalac u poslednjem momentu odustala od odlaska na Eminin koncert: "Nije bilo polemike!"

Nataša Bekvalac u poslednjem momentu odustala od odlaska na Eminin koncert: "Nije bilo polemike!"

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Nataša Bekvalac pojavila se danas, 25. novembra na pres konferenciji povodom zakazanih novogodišnjih nastupa na crnogorskom primorju. - Očekuje vas i mene, i vas nezaboravan nastup, to je taj dan pre Nove godine, gde smo već svi u euforiji… »

Vesti dana »