Povezane vesti
"Kumica nama peva" Aco Pejović o Prijinoj ćerki Ariji, hapšenju Ace Lukasa i greškama iz prošlosti: "Svi ih imamo"
Blic pre 2 dana
Naglasio je da se Božić i Vaskrs praznuju u njegovoj porodici kao posebni dani. Istakao je kako mu s godinama vreme prolazi sve brže, a u mladosti je tempo bio drugačiji. Aco Pejović Novu godinu uvek provodi radno, a sada je otkrio da mu je najbitnije da… »
"Hana mi odmaže, razmišljam da otkažem dogovor" Nataša Bekvalac o dočeku Nove godine: "Ja bih Čolu"
Blic pre 2 dana
Nataša je izrazila želju da se tokom nastupa maksimalno posveti poslu Za narednu godinu, Nataša ima mnoge želje, ali o tome ne želi da priča Kao i svake godine, Nataša Bekvalac će i ovoga puta novogodišnju noć provesti radno. Ona je sada progovorila o… »
Ipak nije mlađe slađe: Nataša Bekvalac bi za novogodišnju noć poljubila kolegu (74)
Alo pre 2 dana
Čola i dalje ima veliki uticaj na žene. Nataša Bekvalac pojavila se na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom na kratko porazgovarala sa pripadnicima sedme sile. Nataša je u jednom trenutku dobila zadatak da odluči koga bi poljubila za Novu godinu… »
„Kumica nama peva“: Aco Pejović govorio o ćerki Aleksandre i Filipa Živojinovića, pa iznenadio izjavom o Aci Lukasu
Nova pre 1 dan
Popularni pevač će u novogodišnjoj noći pevati na crnogorskom primorju, a tim povodom govorio je za medije. Aco Pejović već godinama doček Nove godine provodi radno, te će i ove biti razdvojen od porodice, ali će to ubrzo i nadoknaditi. „Ima mnogo dana u… »
"Mogao sam da kupujem jahte i skupe automobile" Željko Samardžić o karijeri i poslu, pevač priznao šta mu je jedina želja
Kurir pre 1 dan
Željko Samardžić najavio je svoj novogodišnji nastup u Crnoj Gori 1. januara i otkrio da ni sam ne zna koliko je dočeka do sada pevao. Ono što je pevaču najvažnije je da će njegova porodica svakako biti sa njim, što je kod njih odavno postalo tradicija… »
Nakon rođenja ćerke u njihovom domu se dešava ovo: Otkrivena dešavanja iz porodične vile Aleksandre Prijović i Filipa…
Alo pre 1 dan
Otkrio da Aleksandrina i Filipova ćerka svakog dana napreduje. Nova godina je iza ćoška, a proslavljeni pevač Aco Pejović je, ponesen prazničnom euforijom, otkrio koga bi poljubio u ponoć. - Moju kumu odmah Aleksandru Prijović, a i Natašu Bekvalac bih… »
"Mogao sam da imam jahte i automobile" Željko Samardžić otkrio u šta je uložio bogatstvo: "Sad mislim koliko mi je vremena…
Blic pre 1 dan
Željko Samardžić na koncertima uvek vodi suprugu i ćerke Samardžić naglašava da svoje finansijske resurse nije ulagao u luksuz Željko Samardžić ne može ni sam da izbroji koliko je Novih godina proveo radno, a i ovog 31. decembra će provesti van kuće… »
"Svi smo grešili": Pejović otkrio detalje o kumi Prijovićki i njenoj bebi: "Kumica nam peva, nije..."
Telegraf pre 1 dan
Aco Pejović Novu godinu uvek provodi radno, a sada je otkrio da mu je najbitnije da je sa porodicom bude tokom praznika. - Ima mnogo dana u godini kada sam provodio sa njima, tako da... Ja nisam neko ko baš dočekuje Nove godine, uvek su bile radne. Božić… »
Vesti dana »
Policija: nema naznaka o drugim osumnjičenima za napad na gardiste ispred Bele kuće
Politika pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. novembar: Danas oblačno i hladnije s kišom i snegom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Sijarto: Saradnja naše dve zemlje na polju energetike je strateške prirode
Danas pre 5 satijoš 1 povezana