Povezane vesti
"Porodica je rekla da sam prelepa u halterima": Breskvica šokirala, pa progovorila o pze: Evo šta kaže za Maju Nikolić i Harem…
Blic pre 2 dana
Prokomentarisala je i izjave koleginica o Milici Pavlović Kaže da postoje kolege sa kojima nije u dobrim odnosima Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica priznala je da se dosta unapred spremila za nastup u novogodišnjoj noći. Ona planira da uvrsti nove… »
„Porodica mi je rekla da sam prelepa u halterima“: Breskvica šokirala izjavom nakon burnih komentara
Nova pre 1 dan
Anđela Ignjatović Breskvica otkrila je da će doček Nove godine provesti radno, te dodala da joj to ne pravi problem jer su njeni najbliži uvek pored nje. Kako je rekla Breskvica, porodica je ponosna na nju, te joj ne zameraju ni provokativne stajlinge… »
"Porodica mi je rekla da sam prelepa u halterima": Breskvica o nastupima, i onima koji okreću glavu kad je vide
Mondo pre 1 dan
Breskvica je priznala da je sve spremno za najluđu noć, naročito autfiti, te da sada samo priprema još neke pesme kako bi publika bila zadovoljna. Pevačica priznaje i da nema problem što nastupa za Novu godinu, jer su njeni najmiliji uvek tu sa njom… »
Vesti dana »
Blizu Bele kuće iz vatrenog oružja pogođena dva pripadnika Nacionalne garde, napadač priveden
Beta pre 4 satijoš 6 povezanih
(Mapa) RHMZ upravo izdao hitno upozorenje: Večeras stiže sneg u Srbiju! Biće ga u jačim epizodama, a evo gde će najjače da veje
Blic pre 8 satijoš 4 povezane
"Mađarska povećava isporuke nafte Srbiji" Oglasio se Sijarto o NIS-u: "To je pitanje vlasnika"
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana