Povezane vesti
Peva o venčanju, krsti se i viče "ne daj Bože": Hit snimak Dragane Mirković s koncerta, svi se smeju zbog ovog poteza
Mondo 25.11.2025
Sada je jedan snimak otkrio i kako da na njenim nastupima nema samo prepoznatljivih hitova, već i smeha. Na jednom od nastupa je izvodila pesmu "Sanjala sam naše venčanje", a onda izvela neočekivan potez. Kod stiha da nosi venčanicu, Dragana se… »
Hit reakcija Dragane Mirković dok je pevala stihove „a na meni venčanica“: Snimak sa nastupa postao viralan VIDEO
Nova 25.11.2025
Društvene mreže preplavio je hit snimak Dragane Mirković. Dragana Mirković je postala hit na društvenim mrežama zbog jedne svoje reakcije tokom nastupa. Naime, ona je pevala svoju pesmu „Sanjala sam naše venčanje“, a kada je otpevala stih „a na meni… »
Vesti dana »
Ovaj grad prestigao Beograd, u 9 sati čak 33 stepena! RHMZ upravo objavio alarmantne brojke: Danas nas tek čeka pakao
Blic pre 16 minutajoš 29 povezanih
"Dogovor o Ormuskom moreuzu moguć već danas ili sutra" Tramp optimista u vezi sa deblokadom ključnog plovnog puta iako Iran pregovara samo s Omanom
Kurir pre 16 minutajoš 22 povezane
Stravičan sudar na putu Šabac-Loznica: Kamion se zakucao u parkirano vozilo, dve osobe od siline udara izgubile život
Nova pre 35 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović sa naftnim kompanijama: NIS podiže proizvodnju i stavlja operativne rezerve na raspolaganje tržištu
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
FOTO, VIDEO Krvava noć u Kijevu: Najmanje 14 mrtvih, cele noći odjekivale eksplozije, šire se zastrašujući snimci
Nova pre 16 minutajoš 19 povezanih