Povezane vesti

Zapretio mu smrću i prebijanjem! Banjalučki gradonačelnik zatražio rasvetljavanje napada na njega: Stanivuković: Policija je…

Zapretio mu smrću i prebijanjem! Banjalučki gradonačelnik zatražio rasvetljavanje napada na njega: Stanivuković: Policija je…

Dnevnik pre 2 dana
BANjALUKA: Predsednik Pokreta Sigurna Srpska Draško Stanivuković zatražio je danas od nadležnih institucija da se rasvetle sve okolnosti sinoćnjeg napada na njega na Banj brdu i da se osumnjičenom odredi pritvor. Stanivuković, koji je i gradonačelnik… »
Stanivuković zatražio da se rasvetli napad na njega: Osumnjičeni mu se uneo u lice i pretio mu smrću i prebijanjem

Stanivuković zatražio da se rasvetli napad na njega: Osumnjičeni mu se uneo u lice i pretio mu smrću i prebijanjem

Euronews pre 2 dana
Predsednik Pokreta Sigurna Srpska Draško Stanivuković zatražio je danas od nadležnih institucija da se rasvetle sve okolnosti sinoćnjeg napada na njega na Banj brdu i da se osumnjičenom odredi pritvor. Stanivuković, koji je i gradonačelnik Banjaluke, na… »
Gradonačelnik Banjaluke traži hitnu reakciju MUP-a i tužilaštva u slučaju Đajić

Beta pre 2 dana
Gradonačelnik Banjaluke i lider Pokreta Sigurna Srpska Draško Stanivuković danas je ponovo zatražio hitnu reakciju MUP-a Republike Srpske i nadležnog tužilaštva u slučaju snimka iz Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) RS na kojem se pojavljuju bivši… »

Radio sto plus pre 2 dana
Stanivuković je novinarima u Banjaluci rekao da ni posle sedam dana od objavljivanja snimka nije jasno kako je navodna droga dospela u UKC, ko ju je uneo, ko je čekao ispred ustanove i šta se desilo s materijalom koji se vidi na stolu. “Osim što su rekli… »
"Pretio mi je ubistvom, skinuo mi torbu s leđa" Stanivuković o napadu u Banjaluci: "Veće izlive divljaštva i mržnje u životu…

"Pretio mi je ubistvom, skinuo mi torbu s leđa" Stanivuković o napadu u Banjaluci: "Veće izlive divljaštva i mržnje u životu…

Blic pre 2 dana
Draško Stanivuković je otkrio detalje napada i optužio Ivana Arsenića Upitao je šta će biti sa drugim ljudima ako je Arsenić spreman da presretne gradonačelnika Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, rekao je povodom sinoćnjeg napada na njega da… »

Vesti dana »