Povezane vesti

Nikolina Pišek o smrti supruga: U noći kad je Vidoje umro policija ključeve od stana dala Miši Grofu

Nikolina Pišek o smrti supruga: U noći kad je Vidoje umro policija ključeve od stana dala Miši Grofu

Mondo pre 2 sata
Nikolina Pišek je nedavno gostovala u emisiji u kojoj je progovorila o teškom periodu koji je iza nje - smrti supruga Vidoja Ristovića. Voditeljka je rekla da u prošlosti nije mogla ni da zamisli da će joj ovakav život biti. "Htela sam da slušam… »
„Život me je demantovao na svim poljima“: Nikolina Pišek otkrila šta se dogodilo kobne noći kada je umro Vidoje Ristović…

„Život me je demantovao na svim poljima“: Nikolina Pišek otkrila šta se dogodilo kobne noći kada je umro Vidoje Ristović…

Nova pre 2 sata
Popularna voditeljka je pre skoro četiri godine ostala bez supruga Vidoja koji je iznenada preminuo, a nakon čega je usledio sukob sa svekrom. Nikolina Pišek živela je pravu bajku pored supruga Vidoja Ristovića sa kojim je dobila ćerku, ali se sve… »
"Te noći policija je ključeve dala Miši..." Nikolina otkriva nepoznate detalje tragedije i borbe za imovinu: Ostala bez snova…

"Te noći policija je ključeve dala Miši..." Nikolina otkriva nepoznate detalje tragedije i borbe za imovinu: Ostala bez snova…

Kurir pre 2 sata
Voditeljka Nikolina Pišek otkrila je da je zamišljala potpuno drugačiji život od onog koji danas vodi, ističući da je oduvek želela stabilan brak i veliku ljubav. U emotivnom razgovoru osvrnula se na prethodne tri godine, od trenutka kada je izgubila… »
"Htela sam dug brak i ljubav" Nikolina Pišek o periodu nakon Vidojeve smrti: "Život me je demantovao i ubio snove o porodici"

"Htela sam dug brak i ljubav" Nikolina Pišek o periodu nakon Vidojeve smrti: "Život me je demantovao i ubio snove o porodici"

Blic pre 3 sata
Nikolina Pišek otvoreno govorio o emotivnim izazovima nakon smrti supruga Trenutno vodi borbu za ostavinsku raspravu sa svekrom Mišom Grofom Nikolina Pišek priznala je da je maštala o drugačijem životu u odnosu na to kakav danas vodi i da je uvek htela… »
Našla sam se sama, u nebranom grožđu: Nikolina Pišek pati za suprugom

Našla sam se sama, u nebranom grožđu: Nikolina Pišek pati za suprugom

Story pre 7 sati
Voditeljka Nikolina Pišek otvoreno je progovorila o problemima u koje je upala nakon smrti supruga Vidoja Ristovića i emotivnim izazovima koji su je pratili tokom prethodnih godina. U novoj epizodi emisije „Bez pardona s Idom“, koja se prikazuje na… »

Vesti dana »