Povezane vesti
"Prijateljstvo neistomišljenika koje nikakve razlike nisu mogle razoriti": Matija Bećković kroz pisma, razgovore i tišine sa…
Blic 25.11.2025
Knjiga „Moj drug Đido“ Matije Bećkovića je predstavljena u Kolarčevoj zadužbini. Opisuje prijateljstvo autora sa Milovanom Đilasom koje je trajalo tri decenije. „Moj drug Đido“, najnovija knjiga Matije Bećkovića koja opisuje prijateljstvo autora sa… »
„Moj drug Đido“, najnovija knjiga Matije Bećkovića, priča o prijateljstvu sa Milovanom Đilasom
RTS 25.11.2025
„Moj drug Đido“, najnovija knjiga Matije Bećkovića koja opisuje prijateljstvo autora sa Milovanom Đilasom, predstavljena je u Kolarčevoj zadužbini. Moj drug Đido je knjiga o prijateljstvu koje nadilazi razlike, istoriju i idelologiju. Prijateljstvo… »
Vesti dana »
Da li će i beogradski fakulteti slediti stope kolega iz Novog Sada i šta se planira za 27. januar?
N1 Info pre 28 minutajoš 59 povezanih
Tramp se javio iz aviona iznad Atlantika zbog Grenlanda: "Svet ovako lepe stvari nikada pre nije video"
Mondo pre 8 minutajoš 28 povezanih
Profil Manje Grčić, kandidata za direktora RTS: Oduvek bliska veza s vlastima
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 4 satijoš 25 povezanih