Povezane vesti
„Obradović je sjajan čovek, najbolji trener koji me vodio“: Murinen oduševljen trenerom Partizana
Nova pre 2 dana
Finski košarkaš Mika Murinen, jedan od najperspektivnijih igrača svoje generacije u Evropi, podelio je prve utiske o životu i košarci u Srbiji. Već posle prvih utakmica u crno-belom dresu shvatio je da je atmosfera u kojoj igra Partizan daleko iznad… »
Mika Murinen nahvalio Željka Obradovića: "Najbolji trener u Evropi! Mogu da mu se javim u bilo kom trenutku"
Telegraf pre 2 dana
Pre početka sezone je Partizan doveo pojačanje u vidu Mike Murinena, 18-godišnjaka koji je oduševio mnoge na Eurobasketu, a od koga se očekuje da bude visoko pozicioniran na NBA draftu koliko već iduće godine. Mika Murinen je stigao iz srednje škole, ali… »
Murinen: Obradović je najbolji trener kojeg sam imao
RTS pre 1 dan
Košarkaš Partizana Mika Murinen izjavio je za finski javni servis YLE da je Željko Obradović najbolji trener kojeg je imao do sada u karijeri. Mladi košarkaš Partizana Mika Murinen dao je intervju za domaću medijsku kuću gde je govorio o dolasku u… »
"Mogu uvek da mu pošaljem poruku": Murinen otvoreno o Obradoviću, otkrio zašto ga je izabrao
Mondo pre 2 dana
Finski košarkaš Mika Murinen (18) privukao je veliku pažnju na nedavno održanom Evropskom takmičenju u Rigi. Mladić koji je "leteo" po terenu ubrzo je postao želja mnogih evropskih klubova, pa se tako u trku uključio i Partizan, koji je uspeo da u svoje… »
Murinen progovorio o Obradoviću
B92 pre 2 dana
Finski košarkaš Mika Murinen podelio je sa medijima prve utiske o košarkaškoj atmosferi u Srbiji, istakavši da je ambijent u kojem igra Partizan jedan od najimpresivnijih u Evropi. Prema njegovim rečima, ono što je doživeo već pri prvom izlasku na teren… »
"On je najbolji trener koji me je ikad vodio!" Mika Murinen o treneru Partizana - Obradoviću
Večernje novosti pre 2 dana
Košarkaš Partizana, Mika Murinen, govorio je za finsku nacionalnu televiziju o Partizanu, Željku Obradoviću, navijačima crno-belih... FOTO: Ata images Prvo se osvrnuo na atmosferu koju prave "grobari". „Čim sam kročio iz tunela, buka je eksplodirala. Ne… »
„Mogu da mu pošaljem poruku sa bilo kog mesta“: Evo šta je Murinen rekao o odnosu sa Obradovićem i svojoj ulozi u Partizanu!…
Hot sport pre 2 dana
Ishvalio svog trenera, kao i atmosferu na tribinama! Finski reprezentativac Mika Murinen, koji je uz veliku pažnju pristigao u Partizan početkom oktobra nakon odličnog izdanja na Evrobasketu, zasad ima skromnu minutažu u Evroligi, što je bilo i očekivano… »
Mika Murinen konačno progovorio: Otkrio istinu o Željku Obradoviću i Partizanu!
Kurir pre 2 dana
Finski košarkaš Mika Murinen osvrnuo se na svoj boravak u Partizan i posebno na saradnju sa Željkom Obradovićem. Prema rečima Murinena, Obradović je najbolji trener sa kojim je do sada sarađivao: - Čim sam kročio iz tunela, buka je eksplodirala. Ne… »
Mika Murinen za Fince pričao otvoreno o Željku Obradoviću
Danas pre 2 dana
Finski košarkaš Mika Murinen je došao u Partizan uz velika očekivanja navijača, ali polako se prilagođava i za sada ne dobija previše šansi da igra. Kao i većina ljudi u Evropi oduševljen je atmosferom na mečevima Partizana. – Decibeli su skočili uvis… »
Murinen pričao Fincima o Partizanu: "Košarka je ovde pitanje života i smrti, moram mentalno da rastem!"
Sportske.net pre 2 dana
Finski košarkaš Mika Murinen izjavio je da je zadovoljan dolaskom u Partizan i saradnjom sa trenerom Željkom Obradovićem, uprkos maloj minutaži u dosadašnjem delu Evrolige, prenela je finska nacionalna televizija YLE. Murinen, koji je početkom oktobra… »
Mika Murinen: Obradović? Dobar čovek, zna šta radi
Sport klub pre 2 dana
Mika Murinen, finski reprezentativac, uz mnogo pompe je početkom oktobra stigao u Partizan posle uspešnog nastupa na Evrobasketu. Međutim, u skladu sa očekivanjima, nije imao mnogo prilike da nastupa u Evroligi u crno-belom dresu. Košarka je sport koji… »
Vesti dana »
Da li je država odvojila dovoljno ili previše novca za udeo Gazproma u NIS-u?
Nova ekonomija pre 2 satajoš 32 povezane
Orban poručio: Šta od nafte budemo imali mi, i vi ćete! Predsednik Vučić: Građani ne treba da brinu, iako nismo dobili pozitivan signal iz SAD
Kurir pre 53 minutajoš 62 povezane
Oglasio se menadžer Željka Obradovića: Javio se u toku "Žocovog" leta iz Atine za Beograd
Mondo pre 48 minutajoš 60 povezanih
Putin: Trampov plan može da bude temelj mirovnog sporazuma; Britanija će proizvoditi dronove-presretače za Ukrajinu
RTS pre 15 minutajoš 35 povezanih
"Mađarska povećava isporuke nafte Srbiji" oglasio se Sijarto o NIS-u: "To je pitanje vlasnika"
Blic pre 16 minutajoš 50 povezanih