Povezane vesti
Zaboravite filere, u trendu su injekcije riblje sperme
BBC News pre 30 dana
Neke poznate ličnosti se kunu u njih, ali šta su polinukleotidi i da li deluju? Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi… »
Danas pre 29 dana
Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi sedi na velikoj, crnoj, tapaciranoj stolici u maloj klinici za estetske zahvate u… »
NIN pre 29 dana
Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi sedi na velikoj, crnoj, tapaciranoj stolici u maloj klinici za estetske zahvate u… »
Južne vesti pre 29 dana
BBC Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi sedi na velikoj, crnoj, tapaciranoj stolici u maloj klinici za estetske… »
Radio 021 pre 30 dana
Neke poznate ličnosti se kunu u njih, ali šta su polinukleotidi i da li deluju? BBC Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila… »
Vesti dana »
NBS: Internet kupovine karticama i e-novcem tokom trećeg tromesečja 27,5 % veća
RTV pre 2 satajoš 42 povezane
Šapić o novom mostu na Savi: "Ovo je jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija, do kraja marta 2027. biće otvoren za saobraćaj"
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Ministarka Đedović Handanović: Rusi o NIS-u pregovaraju sa mađarskim MOL-om
Vreme pre 2 satajoš 27 povezanih
Ko je čovek koji je prevodio Penjarojine reči? Biće važan deo Partizana
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Vučić: Ne mešam se u rad pravosuđa, ali pravda za nadstrešnicu mora da bude zadovoljena
RTV pre 4 satijoš 28 povezanih