Povezane vesti

Zaboravite filere, u trendu su injekcije riblje sperme

BBC News pre 30 dana
Neke poznate ličnosti se kunu u njih, ali šta su polinukleotidi i da li deluju? Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi… »

Danas pre 29 dana
Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi sedi na velikoj, crnoj, tapaciranoj stolici u maloj klinici za estetske zahvate u… »

NIN pre 29 dana
Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi sedi na velikoj, crnoj, tapaciranoj stolici u maloj klinici za estetske zahvate u… »

Južne vesti pre 29 dana
BBC Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila. Ebi sedi na velikoj, crnoj, tapaciranoj stolici u maloj klinici za estetske… »

Radio 021 pre 30 dana
Neke poznate ličnosti se kunu u njih, ali šta su polinukleotidi i da li deluju? BBC Tokom mog dugogodišnjeg novinarskog iskustva, nikada nisam pomislila da ću nekoga pitati kakav je osećaj kada se sperma pastrmke ubrizga u lice. A ipak sam to uradila… »

Vesti dana »