Povezane vesti
Umrla supruga milijardera: Ričard Branson emotivnim rečima oprostio se od voljene Džoan
Kurir pre 2 dana
Supruga milijardera i osnivača Virgin grupe, Sir Ričarda Bransona, Džoan Branson, preminula je posle pola veka zajedničkog života. Branson (75) se dirljivom objavom na Instagramu oprostio od svoje životne saputnice. „Slomljenog srca delim vest da je… »
(Video) Zavoleo je na prvi pogled Ričard Brenson objavio tužnu vest: Preminula je moja voljena suproga Džoan, volim te zauvek…
Dnevnik pre 2 dana
Ričard Brenson je objavio da je preminula njegova voljena supruga Džoan. Brenson je napisao: "Ona je bila moj najbolji prijatelj, moj oslonac, moje svetlo koje me vodilo, moj svet. Volim te zauvek, Džoan." Ledi Džoan, sa kojom ser Ričard ima dvoje dece… »
Preminula Džoan Brenson
B92 pre 2 dana
Supruga britanskog milijardera i osnivača Virgin grupe, Ser Ričarda Brensona, Džoan Brenson, je preminula. U dirljivoj objavi podeljenoj danas, 25. novembra, Brenson je uz fotografiju svoje supruge na Instagramu napisao: "Slomljenog srca javljam da je… »
Vesti dana »
Država će se zadužiti da bi obezbedila novac za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Oprez zbog snega na Zlatiboru. Teretnjaci na Batrovcima na izlazu iz Srbije čekaju osam sati (video)
Dnevnik pre 40 minutajoš 30 povezanih
Orban poručio: Šta od nafte budemo imali mi, i vi ćete! Predsednik Vučić: Građani ne treba da brinu iako nismo dobili pozitivan signal iz SAD
Kurir pre 19 minutajoš 62 povezane
Obradović stigao u Beograd, dočekali ga navijači: “Željko, ostani” (VIDEO)
Vesti online pre 20 minutajoš 73 povezane
Putin: Trampov plan može da bude temelj mirovnog sporazuma; Britanija će proizvoditi dronove-presretače za Ukrajinu
RTS pre 19 minutajoš 35 povezanih