Povezane vesti

Umrla supruga milijardera: Ričard Branson emotivnim rečima oprostio se od voljene Džoan

Umrla supruga milijardera: Ričard Branson emotivnim rečima oprostio se od voljene Džoan

Kurir pre 2 dana
Supruga milijardera i osnivača Virgin grupe, Sir Ričarda Bransona, Džoan Branson, preminula je posle pola veka zajedničkog života. Branson (75) se dirljivom objavom na Instagramu oprostio od svoje životne saputnice. „Slomljenog srca delim vest da je… »
(Video) Zavoleo je na prvi pogled Ričard Brenson objavio tužnu vest: Preminula je moja voljena suproga Džoan, volim te zauvek…

(Video) Zavoleo je na prvi pogled Ričard Brenson objavio tužnu vest: Preminula je moja voljena suproga Džoan, volim te zauvek…

Dnevnik pre 2 dana
Ričard Brenson je objavio da je preminula njegova voljena supruga Džoan. Brenson je napisao: "Ona je bila moj najbolji prijatelj, moj oslonac, moje svetlo koje me vodilo, moj svet. Volim te zauvek, Džoan." Ledi Džoan, sa kojom ser Ričard ima dvoje dece… »
Preminula Džoan Brenson

Preminula Džoan Brenson

B92 pre 2 dana
Supruga britanskog milijardera i osnivača Virgin grupe, Ser Ričarda Brensona, Džoan Brenson, je preminula. U dirljivoj objavi podeljenoj danas, 25. novembra, Brenson je uz fotografiju svoje supruge na Instagramu napisao: "Slomljenog srca javljam da je… »

Vesti dana »