Повезане вести
"Какви смо ми то људи? Ослепео нас је, оглувео нас је, претворио у кукавице и будале": Ведрана Рудан жестоко о Томпсону
Блиц 25.11.2025
Ведрана Рудан критиковала Марка Перковића Томпсона на свом блогу, изражавајући незадовољство његовим понашањем. Ведрана је, такође, причала како је некада било за време Југославије. Позната књижевница Ведрана Рудан у свом… »
„Ми старци смо у Југославији имали Тита, ви млађи имате Томпсона. Ко је боље прошао?“
Нова 25.11.2025
Позната списатељица Ведрана Рудан се у свом последњем тексту осврнула на дешавања и разбојништва по Хрватској, те упоредила услове у којима деца данас одрастају у односу на она у којима је она током Југославије. Њен текст са… »
"Ми смо имали Тита, ви Томпсона, ко је боље прошао?": Ведрана Рудан никог није поштедела, све назвала будалама
Мондо 25.11.2025
Књижевница Ведрана Рудан, која води најтежу борбу с тешком болешћу, објавила је нови текст на својој Интернет страници, у којем је искритиковала и институције и лекаре, данашњу омладину и, наравно, Томпсона. Ведрана је у тексту… »
"Сваки дан у Хрватској исплива злочин који неће бити кажњен, ми смо имали Тита а ви Томпсона": Ведрана Рудан неће више да ћути…
Курир 25.11.2025
Списатељица Ведрана Рудан већ месецима бије најважнији битку против опаке болести, али њене речи су и даље веома оштре и бритке пе погађају право у центар. Ведрана се осврнула на дешања у Хрватској и посрнућу којем сведочи… »
"Ослепео нас је, претворио у кукавице и будале" Ведрана Рудан поново осула жестоку паљбу по Томпсону!
Ало 25.11.2025
Поново је изазвала буру својим бритким језиком. У новом тескту, Ведрана Рудан нас је подсетила на време Југославије, али и испричала како га она памти. Осим тога, упоредила ју је са данашњом Хрватском у којој, како је написала… »
Ведрана Рудан брутално о Томпсону: "Ослепео нас је, претворио у кукавице и будале! Имали смо Тита, а ви..."
Телеграф 25.11.2025
Списатељица Ведрана Рудан поново је изазвала буру својим бритким језиком. У новом, брутално искреном тексту, без длаке на језику, Ведрана Рудан нас је подсетила на време Југославије, како га она памти, и упоредила са данашњом… »
"За празник, у главном граду Хрватске, ориће се поклич! Шта то говори о нама?" Хрватска посланица жестоко о Томпсону и…
Блиц 24.11.2025
Томпсон је одговорио да ће ипак певати песму 'Бојна Чавоглаве' на свом концерту. Хрватска посланица је рекла да је главни циљ узвикивање "За дом спремни". Саборска посланица, Далија Орешковић, огласила се на свом Фејсбук… »
Вести дана »
Претрес Ректората још увек траје, полиција расветљава околности смрти студенткиње; протест и инциденти на Студентском тргу
РТС пре 8 минутајош 98 повезаних
Директор полиције о протесту испред Ректората: Непримерен напад на полицију, нападнута зато што ради свој посао
Машина пре 43 минутајош 80 повезаних
Бурсаћ: Од недеље смо даље од ванредних парламентарних избора, али ближи крају овог режима
Н1 Инфо пре 4 сатијош 33 повезане
Хегсет упозорава да су наредни дани пресудни за Иран, Техеран прети америчким фирмама у региону
Бета пре 1 сатјош 71 повезана