Povezane vesti
"Kakvi smo mi to ljudi? Oslepeo nas je, ogluveo nas je, pretvorio u kukavice i budale": Vedrana Rudan žestoko o Tompsonu
Blic pre 1 dan
Vedrana Rudan kritikovala Marka Perkovića Tompsona na svom blogu, izražavajući nezadovoljstvo njegovim ponašanjem. Vedrana je, takođe, pričala kako je nekada bilo za vreme Jugoslavije. Poznata književnica Vedrana Rudan u svom novom blogu žestoko je… »
„Mi starci smo u Jugoslaviji imali Tita, vi mlađi imate Tompsona. Ko je bolje prošao?“
Nova pre 1 dan
Poznata spisateljica Vedrana Rudan se u svom poslednjem tekstu osvrnula na dešavanja i razbojništva po Hrvatskoj, te uporedila uslove u kojima deca danas odrastaju u odnosu na ona u kojima je ona tokom Jugoslavije. Njen tekst sa bloga Rudan.info… »
"Svaki dan u Hrvatskoj ispliva zločin koji neće biti kažnjen, mi smo imali Tita a vi Tompsona": Vedrana Rudan neće više da ćuti…
Kurir pre 1 dan
Spisateljica Vedrana Rudan već mesecima bije najvažniji bitku protiv opake bolesti, ali njene reči su i dalje veoma oštre i britke pe pogađaju pravo u centar. Vedrana se osvrnula na dešanja u Hrvatskoj i posrnuću kojem svedoči, te uporedila vreme u kojem… »
"Mi smo imali Tita, vi Tompsona, ko je bolje prošao?": Vedrana Rudan nikog nije poštedela, sve nazvala budalama
Mondo pre 1 dan
Književnica Vedrana Rudan, koja vodi najtežu borbu s teškom bolešću, objavila je novi tekst na svojoj Internet stranici, u kojem je iskritikovala i institucije i lekare, današnju omladinu i, naravno, Tompsona. Vedrana je u tekstu naslovljenom "Sicilija… »
"Oslepeo nas je, pretvorio u kukavice i budale" Vedrana Rudan ponovo osula žestoku paljbu po Tompsonu!
Alo pre 1 dan
Ponovo je izazvala buru svojim britkim jezikom. U novom tesktu, Vedrana Rudan nas je podsetila na vreme Jugoslavije, ali i ispričala kako ga ona pamti. Osim toga, uporedila ju je sa današnjom Hrvatskom u kojoj, kako je napisala, nasilje, kriminal i… »
Vedrana Rudan brutalno o Tompsonu: "Oslepeo nas je, pretvorio u kukavice i budale! Imali smo Tita, a vi..."
Telegraf pre 2 dana
Spisateljica Vedrana Rudan ponovo je izazvala buru svojim britkim jezikom. U novom, brutalno iskrenom tekstu, bez dlake na jeziku, Vedrana Rudan nas je podsetila na vreme Jugoslavije, kako ga ona pamti, i uporedila sa današnjom Hrvatskom u kojoj, kako je… »
"Za praznik, u glavnom gradu Hrvatske, oriće se poklič! Šta to govori o nama?" Hrvatska poslanica žestoko o Tompsonu i…
Blic pre 2 dana
Tompson je odgovorio da će ipak pevati pesmu 'Bojna Čavoglave' na svom koncertu. Hrvatska poslanica je rekla da je glavni cilj uzvikivanje "Za dom spremni". Saborska poslanica, Dalija Orešković, oglasila se na svom Fejsbuk profilu nakon što je Marko… »
Vesti dana »
Država će se zadužiti da bi obezbedila novac za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u
N1 Info pre 30 minutajoš 31 povezana
Orban poručio: Šta od nafte budemo imali mi, i vi ćete! Predsednik Vučić: Građani ne treba da brinu, iako nismo dobili pozitivan signal iz SAD
Kurir pre 20 minutajoš 62 povezane
Putin: Trampov plan može da bude temelj mirovnog sporazuma; Britanija će proizvoditi dronove-presretače za Ukrajinu
RTS pre 45 minutajoš 34 povezane