Povezane vesti
Američki marinci umešani u ubistvo porodice tokom rata u Iraku, kažu stručnjaci za BBC
Južne vesti 25.11.2025
BBC Safa Junes (33) jedina je u njenoj porodici preživela ubistva u Haditiju „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica“, kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom gradu Haditi, gde je ona odrasla. U spavaćoj sobi u… »
Američki marinci umešani u ubistvo porodice tokom rata u Iraku, kažu stručnjaci za BBC
Radio 021 25.11.2025
Novi dokazi bacaju sumnju na najdužu američku istragu za ratne zločine u Iraku i kako su američke snage pozvane na odgovornost. BBC Safa Junes (33) jedina je u njenoj porodici preživela ubistva u Haditiju „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja… »
NIN 25.11.2025
"Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica", kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom gradu Haditi, gde je ona odrasla. U spavaćoj sobi u zadnjem delu kuće, živopisni prekrivači pokrivaju krevet na kom je… »
BBC News 25.11.2025
Novi dokazi bacaju sumnju na najdužu američku istragu za ratne zločine u Iraku i kako su američke snage pozvane na odgovornost. „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica“, kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Blokiran Bulevar despota Stefana ispred policijske uprave, prethodno održano 16 minuta tišine kod Rektorata
Insajder pre 31 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Predivni prizori iz centra Beograda: Mališani na Vrbicu oduševljeni trčali po suncu
Telegraf pre 2 satajoš 23 povezane