Povezane vesti

Američki marinci umešani u ubistvo porodice tokom rata u Iraku, kažu stručnjaci za BBC

Američki marinci umešani u ubistvo porodice tokom rata u Iraku, kažu stručnjaci za BBC

Južne vesti pre 23 sata
BBC Safa Junes (33) jedina je u njenoj porodici preživela ubistva u Haditiju „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica“, kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom gradu Haditi, gde je ona odrasla. U spavaćoj sobi u… »

NIN pre 22 sata
"Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica", kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom gradu Haditi, gde je ona odrasla. U spavaćoj sobi u zadnjem delu kuće, živopisni prekrivači pokrivaju krevet na kom je… »

Radio 021 pre 23 sata
Novi dokazi bacaju sumnju na najdužu američku istragu za ratne zločine u Iraku i kako su američke snage pozvane na odgovornost. BBC Safa Junes (33) jedina je u njenoj porodici preživela ubistva u Haditiju „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja… »

BBC News pre 23 sata
Novi dokazi bacaju sumnju na najdužu američku istragu za ratne zločine u Iraku i kako su američke snage pozvane na odgovornost. „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica“, kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom… »

Vesti dana »