Povezane vesti
Američki marinci umešani u ubistvo porodice tokom rata u Iraku, kažu stručnjaci za BBC
Južne vesti 25.11.2025
BBC Safa Junes (33) jedina je u njenoj porodici preživela ubistva u Haditiju „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica“, kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom gradu Haditi, gde je ona odrasla. U spavaćoj sobi u… »
Američki marinci umešani u ubistvo porodice tokom rata u Iraku, kažu stručnjaci za BBC
Radio 021 25.11.2025
Novi dokazi bacaju sumnju na najdužu američku istragu za ratne zločine u Iraku i kako su američke snage pozvane na odgovornost. BBC Safa Junes (33) jedina je u njenoj porodici preživela ubistva u Haditiju „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja… »
NIN 25.11.2025
"Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica", kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom gradu Haditi, gde je ona odrasla. U spavaćoj sobi u zadnjem delu kuće, živopisni prekrivači pokrivaju krevet na kom je… »
BBC News 25.11.2025
Novi dokazi bacaju sumnju na najdužu američku istragu za ratne zločine u Iraku i kako su američke snage pozvane na odgovornost. „Ovo je soba u kojoj je ubijena čitava moja porodica“, kaže Safa Junes. Rupe od metaka prekrivaju ulazna vrata kuće u iračkom… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 8 minutajoš 39 povezanih
NBS: U drugoj polovini 2025. porasle i dinarska i devizna štednja
Ekapija pre 3 satajoš 30 povezanih
Orban čestitao Karanu na izbornoj pobedi za predsednika Republike Srpske
Euronews pre 1 satjoš 81 povezana
Bokić: Priča da je policija dva i po meseca tragala za napadačem na ekipu N1 je smešna
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih
CIK BiH utvrdila: Siniša Karan izabran za predsednika RS, osvojio 224.384, odnosno 50,54 odsto glasova
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih