Povezane vesti
"Ništa mu neću prepisati dok sam živ" Bolna ispovest oca Nenada Macanovića: Sestre su išle da mu skidaju magiju... Spomenuo i…
Kurir 25.11.2025
Nenad Macanović Bebica trenutno proživljava ljubavni brodolom od kako je Teodora Delić odlučila da ga ostavi i stavi tačku na njihov ljubavni odnos. Međutim, samo nakon nekoliko dana završila je u istom krevetu sa Filipom Đukićem. Zbog toga je izbio… »
"Ništa mu neću prepisati dok sam živ" Otac Nenada Macanović žestoko o njemu i Teodori: "Znao sam da će raskinuti"
Alo 25.11.2025
Prvo oglašavanje oca rijaliti učesnika. Nenad Macanović Bebica trenutno proživljava ljubavni brodolom od kako je Teodora Delić odlučila da ga ostavi i stavi tačku na njihov ljubavni odnos. Međutim, samo nakon nekoliko dana završila je u istom krevetu sa… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 28 minutajoš 25 povezanih
Počela prijava za pomoć od 6.000 dinara: Ko mora na portal, a kome novac stiže automatski
NIN pre 3 minutajoš 21 povezana
Težak udarac za Merca i vladu: Velika pobeda desničarske Alternative za Nemačku na istoku zemlje
BBC News pre 23 minutajoš 14 povezanih
"Od ponoći 83.000 prijava"! Mali o novoj pomoći države: Evo kad počinje isplata
Blic pre 18 minutajoš 13 povezanih