Povezane vesti
„Podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS“: Brnabić otkrila sledeće poteze vlasti
Nedeljnik 25.11.2025
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je u utorak uveče da će vlast sutra (u sredu) da podnese amandman na Predlog zakona o budžetu koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). „Mi ćemo sutra da završimo… »
Brnabić: Sutra podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
Novi magazin 25.11.2025
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). "Mi ćemo sutra da… »
Predsednica Skupštine Srbije najavila amandman o preuzimanju NIS-a
Slobodna Evropa 25.11.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će biti predložen amandman na Predlog zakona o budžetu, koji će predvideti okolnosti u kojima bi Srbija morala da preuzme Naftnu industriju Srbije (NIS). "Videćete da će, posle razgovora koje je… »
Brnabić: Sutra podnosimo amandman kojim se otvara mogućnost preuzimanja NIS-a
Radio 021 25.11.2025
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad NIS-om. "Mi ćemo sutra da završimo raspravu po listi… »
Brnabić: Podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
Beta 25.11.2025
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). "Mi ćemo sutra da… »
Brnabić: U sredu podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
N1 Info 25.11.2025
Brnabić: Sutra podnosimo amandman koji otvara mogućnost da Srbija preuzme NIS
Nova 25.11.2025
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). „Mi ćemo sutra da… »
Brnabić za Euronews Srbija: Ne bih podržala nacionalizaciju NIS-a, to bi otvorilo Pandorinu kutiju
Euronews 25.11.2025
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je za Euronews da ne bi podržala nacionalizaciju NIS-a. Dodala je, međutim, da će nakon razgovora predsednika Srbije sa različitim stranama u vezi sa položajem ove kompanije biti predložen i… »
Brnabić: Podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
Radio sto plus 25.11.2025
“Mi ćemo sutra da završimo raspravu po listi. Sutra i prekosutra da pređemo amandmane i videćete da će, posle razgovora koje je (predsednik Aleksandar) Vučić imao sa raznim stranama, jedan od amnandmana koji će biti podnet biti i onaj koji će predvideti… »
Ana Brnabić ne bi podržala nacionalizaciju NIS: To bi otvorilo Pandorinu kutiju - ništa ne sme da ugrozi životni standard i…
Kurir 25.11.2025
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je za Euronews da ne bi podržala nacionalizaciju NIS-a. Dodala je, međutim, da će nakon razgovora predsednika Srbije sa različitim stranama u vezi sa položajem ove kompanije biti predložen i… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 38 povezanih
Đilas: Oliver Ivanović će se pamtiti kao žrtva političkog nasilja koje nije kažnjeno
N1 Info pre 22 minutajoš 23 povezane
SSP o slučaju Kleut: Opasan presedan kojim se univerzitetski organi pretvaraju u mesne odbore SNS
Beta pre 33 minutajoš 29 povezanih
Lančani sudar na auto-putu Miloš Veliki, ima povređenih, obustavljen saobraćaj
Vesti online pre 18 minutajoš 47 povezanih
Pregovori MOL-a o kupovini udela u NIS-u u završnoj fazi uz izjave predsednika Vučića i mogućnost istrage EK
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 28 povezanih