Povezane vesti
„Podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS“: Brnabić otkrila sledeće poteze vlasti
Nedeljnik pre 2 dana
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je u utorak uveče da će vlast sutra (u sredu) da podnese amandman na Predlog zakona o budžetu koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). „Mi ćemo sutra da završimo… »
Brnabić: Sutra podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
Novi magazin pre 1 dan
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). "Mi ćemo sutra da… »
Predsednica Skupštine Srbije najavila amandman o preuzimanju NIS-a
Slobodna Evropa pre 1 dan
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će biti predložen amandman na Predlog zakona o budžetu, koji će predvideti okolnosti u kojima bi Srbija morala da preuzme Naftnu industriju Srbije (NIS). "Videćete da će, posle razgovora koje je… »
Brnabić: Sutra podnosimo amandman kojim se otvara mogućnost preuzimanja NIS-a
Radio 021 pre 1 dan
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad NIS-om. "Mi ćemo sutra da završimo raspravu po listi… »
Brnabić: Podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
Beta pre 1 dan
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). "Mi ćemo sutra da… »
Brnabić: U sredu podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
N1 Info pre 1 dan
Brnabić: Sutra podnosimo amandman koji otvara mogućnost da Srbija preuzme NIS
Nova pre 1 dan
Predsednica parlamenta Ana Brnabić najavila je da će sutra, 26. novembra, vlasti podneti amandman na Predlog zakona o budžetu za 2026. godinu, koji otvara mogućnost da Srbija preuzme vlasništvo nad Naftnom industrijom Srbije (NIS). „Mi ćemo sutra da… »
Brnabić za Euronews Srbija: Ne bih podržala nacionalizaciju NIS-a, to bi otvorilo Pandorinu kutiju
Euronews pre 1 dan
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je za Euronews da ne bi podržala nacionalizaciju NIS-a. Dodala je, međutim, da će nakon razgovora predsednika Srbije sa različitim stranama u vezi sa položajem ove kompanije biti predložen i… »
Ana Brnabić ne bi podržala nacionalizaciju NIS: To bi otvorilo Pandorinu kutiju - ništa ne sme da ugrozi životni standard i…
Kurir pre 1 dan
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je za Euronews da ne bi podržala nacionalizaciju NIS-a. Dodala je, međutim, da će nakon razgovora predsednika Srbije sa različitim stranama u vezi sa položajem ove kompanije biti predložen i… »
Brnabić: Podnosimo amandman koji predviđa mogućnost da Srbija preuzme NIS
Radio sto plus pre 1 dan
“Mi ćemo sutra da završimo raspravu po listi. Sutra i prekosutra da pređemo amandmane i videćete da će, posle razgovora koje je (predsednik Aleksandar) Vučić imao sa raznim stranama, jedan od amnandmana koji će biti podnet biti i onaj koji će predvideti… »
Vesti dana »
Tramp: Osumnjičeni za napad u Vašingtonu u SAD stigao iz Avganistana u septembru 2021. godine
Beta pre 42 minutajoš 28 povezanih
Sneg, susnežica i led širom zemlje: RHMZ izdao hitno upozorenje na opasne uslove
NIN pre 57 minutajoš 45 povezanih
Požar u Hong Kongu stavljen pod kontrolu; Najmanje 55 mrtvih, 279 nestalih FOTO/VIDEO
B92 pre 37 minutajoš 27 povezanih
Rasulo u BiH pred Tursku - novi selektor vodi 11 igrača, Vrabac najjače ime
B92 pre 52 minutajoš 28 povezanih
Sijarto: Saradnja Srbije i Mađarske na polju energetike je strateške prirode
Beta pre 32 minutajoš 18 povezanih