Povezane vesti
"Dok nije umrla, nisam ni znao koje je sve pesme napisala za mene" Željko Samardžić nakon njene smrti šokirao javnost!
Alo pre 2 dana
Ljiljanu će najvoljeniji ispratiti na večni počinak u četvrtak, 27. novembra. Nedavno nas je napustila Ljiljana Jorgovanović, bila je desna ruka Marine Tucaković, a tokom života napisala je mnoge hitove. Željko Samardžić otkrio je da nije znao koje je… »
Željko Samardžić potpuno iskreno o LJILJANI JORGOVANOVIĆ: Ja nisam čak ni znao koje je ona sve pesme za mene napisala! Pevač…
Kurir pre 1 dan
Željko Samardžić otkrio je za medija da nije znao koje je sve za njega pesme napisala poznati tekstopisac Ljiljana Jorgovanović, već da je tu informaciju saznao tek nakon njene smrti. - Bilo mi je značajno kada sam čuo svoju pesmu na radiju. Osećao sam… »
"Nisam znao da..." Željko o poslednjem susretu sa Ljiljanom Jorgovanović, pa komentarisao trend lažnih svadbi
Telegraf pre 1 dan
Željko Samardžić o lažnim svadbama. Pop pevač Željko Samardžić pojavio se večeras na jednom gala događaju u Beogradu. Okupljenim medijima dao je izjavu, a za Telegraf je govorio o Ljiljani Jorgovanović, koja nas je pre nekoliko dana napustila. -… »
Vesti dana »
Napadač iz Vašingotna sarađivao sa CIA, u SAD ušao tokom Bajednove administacije: Šta znamo o incidentu kod Bele kuće?
Euronews pre 10 minutajoš 30 povezanih
Radarski snimci pokazuju kakvo „čudo“ danas stiže u Srbiju i koji su delovi na udaru iz sata u sat
Nova pre 1 satjoš 45 povezanih
Isplivala poruka Željka Obradovića posle ostavke: Ovako se oprostio od Partizana
Mondo pre 35 minutajoš 30 povezanih
NIS čeka "zeleno svetlo" iz Vašingtona, Mađarska povećava isporuke derivata Srbiji
NIN pre 5 minutajoš 21 povezana