Повезане вести

"Док није умрла, нисам ни знао које је све песме написала за мене" Жељко Самарџић након њене смрти шокирао јавност!

"Док није умрла, нисам ни знао које је све песме написала за мене" Жељко Самарџић након њене смрти шокирао јавност!

Ало 25.11.2025
Љиљану ће највољенији испратити на вечни починак у четвртак, 27. новембра. Недавно нас је напустила Љиљана Јорговановић, била је десна рука Марине Туцаковић, а током живота написала је многе хитове. Жељко Самарџић открио… »
Жељко Самарџић потпуно искрено о ЉИЉАНИ ЈОРГОВАНОВИЋ: Ја нисам чак ни знао које је она све песме за мене написала! Певач…

Жељко Самарџић потпуно искрено о ЉИЉАНИ ЈОРГОВАНОВИЋ: Ја нисам чак ни знао које је она све песме за мене написала! Певач…

Курир 25.11.2025
Жељко Самарџић открио је за медија да није знао које је све за њега песме написала познати текстописац Љиљана Јорговановић, већ да је ту информацију сазнао тек након њене смрти. - Било ми је значајно када сам чуо своју… »
"Нисам знао да..." Жељко о последњем сусрету са Љиљаном Јорговановић, па коментарисао тренд лажних свадби

"Нисам знао да..." Жељко о последњем сусрету са Љиљаном Јорговановић, па коментарисао тренд лажних свадби

Телеграф 25.11.2025
Жељко Самарџић о лажним свадбама. Поп певач Жељко Самарџић појавио се вечерас на једном гала догађају у Београду. Окупљеним медијима дао је изјаву, а за Телеграф је говорио о Љиљани Јорговановић, која нас је пре неколико… »

Вести дана »