Povezane vesti
"Ništa mu neću prepisati" Brutalna ispovest oca Nenada Macanovića Bebice: Sestre su išle da mu skidaju magiju
Telegraf 26.11.2025
"Dok sam živ ništa mu neću prepisati" Aktuelni učesnik "Elite 9", Nenad Macanović Bebica, trenutno proživljava ljubavni brodolom otkako je njegova partnerka Teodora Delić odlučila da ga ostavi. Samo nakon nekoliko dana nakon raskida završila je u istom… »
(Video) "Dok sam ja živ neću mu ništa prepisati, ovde se sve na mene vodi" Prvi intervju oca Nenada Macanovića Bebice…
Blic 25.11.2025
Njegov otac Tomislav govorio je o porodičnim odnosima, ističući svoje mišljenje o Nenadovom ponašanju. Tomislav je prokomentarisao Nenadov sukob sa Filipom Đukićem, napominjući posledice njegovih postupaka. Nenad Macanović Bebica trenutno proživljava… »
Vesti dana »
Đurić u Savetu bezbednosti UN: „Prisustvo UNMIK-a ključni garant mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji“
Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih
Katai plesao i pisao istoriju: Rekord je velika stvar, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje
Kurir pre 49 minutajoš 63 povezane
Van kontrole Tramp žestoko izvređao bivše saveznike: "Oni su glupi ljudi, nikoga nije briga za njih"
Telegraf pre 24 minutajoš 51 povezana
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza ‘D’
Radio sto plus pre 1 satjoš 34 povezane