Povezane vesti
Od decembra veće penzije i to nije sve
Vesti online 26.11.2025
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je sinoć da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. – Mi, za razliku od velike većine zemalja, ne menjamo… »
Oglasio se PIO fond: Novo povećanje penzija od decembra, evo i za koliko
Kurir 26.11.2025
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović saopštio je danas da će od decembra penzije biti povećane za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za odlazak u penziju za žene iznositi 64 godine. On je naveo da Srbija, za razliku od mnogih drugih… »
"Sve penzije biće isplaćene do Badnjeg dana!" Ognjenović: "Od decembra uvećane penzije za 12,2 odsto"
Blic 26.11.2025
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je sinoć da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. "Mi, za razliku od velike većine zemalja, ne menjamo… »
Najavljeno POVEĆANJE PENZIJA u Srbiji: "Sve penzije biće isplaćene do Badnjeg dana"
Telegraf 26.11.2025
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović izjavio je sinoć da od decembra počinje novo uvećanje penzija od 12,2 odsto, dok će od januara starosna granica za odlazak u penziju za žene biti podignuta na 64 godine. - Mi, za razliku od većine zemalja, ne menjamo… »
Ognjenović: Od decembra uvećane penzije za 12,2 odsto
NIN 26.11.2025
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je sinoć da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. "Mi, za razliku od velike većine zemalja, ne menjamo… »
Menjaju se uslovi za penziju u Srbiji, kao i iznos
B92 26.11.2025
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. "Mi za razliku od velike većine zemalja ne menjamo starosnu… »
Vesti dana »
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 12 minutajoš 24 povezane
uživo IZBORI NA KIM: CIK na osnovu 41,02 odsto obrađenih biračkih mesta: Samoopredeljenje osvojilo 48,10% glasova
Euronews pre 22 minutajoš 60 povezanih
Brižit Bardo: Odlazak plavokose lepotice koja je proslavila francuski film
BBC News pre 53 minutajoš 73 povezane
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana, kutije pune, kreće brojanje potpisa
N1 Info pre 1 satjoš 56 povezanih