Povezane vesti

Od decembra veće penzije i to nije sve

Od decembra veće penzije i to nije sve

Vesti online pre 1 dan
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je sinoć da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. – Mi, za razliku od velike većine zemalja, ne menjamo… »
Oglasio se PIO fond: Novo povećanje penzija od decembra, evo i za koliko

Oglasio se PIO fond: Novo povećanje penzija od decembra, evo i za koliko

Kurir pre 20 sati
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović saopštio je danas da će od decembra penzije biti povećane za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za odlazak u penziju za žene iznositi 64 godine. On je naveo da Srbija, za razliku od mnogih drugih… »
"Sve penzije biće isplaćene do Badnjeg dana!" Ognjenović: "Od decembra uvećane penzije za 12,2 odsto"

"Sve penzije biće isplaćene do Badnjeg dana!" Ognjenović: "Od decembra uvećane penzije za 12,2 odsto"

Blic pre 22 sata
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je sinoć da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. "Mi, za razliku od velike većine zemalja, ne menjamo… »
Najavljeno POVEĆANJE PENZIJA u Srbiji: "Sve penzije biće isplaćene do Badnjeg dana"

Najavljeno POVEĆANJE PENZIJA u Srbiji: "Sve penzije biće isplaćene do Badnjeg dana"

Telegraf pre 21 sat
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović izjavio je sinoć da od decembra počinje novo uvećanje penzija od 12,2 odsto, dok će od januara starosna granica za odlazak u penziju za žene biti podignuta na 64 godine. - Mi, za razliku od većine zemalja, ne menjamo… »
Ognjenović: Od decembra uvećane penzije za 12,2 odsto

Ognjenović: Od decembra uvećane penzije za 12,2 odsto

NIN pre 22 sata
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je sinoć da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. "Mi, za razliku od velike većine zemalja, ne menjamo… »
Menjaju se uslovi za penziju u Srbiji, kao i iznos

Menjaju se uslovi za penziju u Srbiji, kao i iznos

B92 pre 22 sata
Direktor PIO fonda Relja Ognjenović najavio je da od decembra kreće uvećanje penzija za 12,2 odsto, kao i da će od januara starosna granica za ostvarivanje penzije za žene biti 64 godine. "Mi za razliku od velike većine zemalja ne menjamo starosnu… »

Vesti dana »