Povezane vesti

"Veljko, bio si u pravu" Jovana Jeremić se nakon žestokih prozivki obratila Ražnatoviću, iznenadila potezom: "Misle da sam…

"Veljko, bio si u pravu" Jovana Jeremić se nakon žestokih prozivki obratila Ražnatoviću, iznenadila potezom: "Misle da sam…

Blic pre 2 sata
Na proslavi je posula svetu vodicu ispred sebe, što je izazvalo reakciju Veljka Ražnatovića. Veljko ju je kritikovao na Instagramu, ističući da sveta vodica ne treba da se prosipa. Nakon verbalnog sukoba koji su imali Jovana Jeremić i Veljko Ražnatović… »
"Mali Veljko je bio u pravu, bajaju mi žene mojih partnera": Jovana se javno izvinila Ražnatoviću, spomenula i Cecu

"Mali Veljko je bio u pravu, bajaju mi žene mojih partnera": Jovana se javno izvinila Ražnatoviću, spomenula i Cecu

Mondo pre 7 sati
Jovana Jeremić je na svom 35. rođendanu ispred sebe posula svetu vodicu i rekla da je to za sve one veštice i dušmane koji su hteli da je unazade. Upravo ovaj potez voditeljke je šokirao Veljka Ražnatovića, pa je Jovanu javno isprozivao na instagramu… »
Jovana Jeremić se obratila Veljku Ražnatoviću posle skandala: Voditeljka otkrila pozadinu sukoba sa Cecinim naslednikom…

Jovana Jeremić se obratila Veljku Ražnatoviću posle skandala: Voditeljka otkrila pozadinu sukoba sa Cecinim naslednikom…

Alo pre 7 sati
Voditeljka otkrila pozadinu sukoba sa Cecinim naslednikom, pomenula i pevačicu. Sukob Veljka Ražnatovića i Jovane Jeremić prepričavao se danima, a sve je počelo kada je voditeljka prosula svetu vodicu na svom 35. rođendanu ispred sebe, te istakla da je… »
Jovana Jeremić se javno obratila Veljku Ražnatoviću! Šok posle haosa spustila loptu: "Bio je u pravu..."

Jovana Jeremić se javno obratila Veljku Ražnatoviću! Šok posle haosa spustila loptu: "Bio je u pravu..."

Telegraf pre 7 sati
Nedavno su u centru pažnje bili Veljko Ražnatović i Jovana Jeremić zbog sukoba koji su imali kada je voditeljku Cecin naslednik javno prozvao jer je zgranula ljude prosipanjem svete vodice po podu, na proslavi svog rođendana. Iako nije uviđala da je… »

Vesti dana »